Kvalitetsgranskning

Resten av helgen var rätt händelselös, på lördagen sov vi till 14.30!!! Herrejisses alltså! Så länge har jag nog nästan aldrig sovit även om man inte la sig förän typ 4 och hölls uppe av en snarkande Filip :P jaja inte så konstigt nog blev det inte mycket gjort den dagen, Film och godis typ ;)
På söndagen tog vi oss till Nils-Emils hus han renoverar, shit vilket hus alltså! Men inte klart än inte :P

I övrigt bjöd helgen på regn regn och mer regn, fälten är dränkta och vägar översvämmade!Vi åkte hem en sväng och slöade innan vi köpte pizza och tog med oss till Nils-Emil, då tog äntligen regnet slut och vi fick en fin solnedgång :)

Idag kom solen fram men det är fortfarande ruggigt och blåsigt, så myskläder på!

Och sen satte jag tillslut igång med att kvalitetsbedömna artiklarna, som jag visste går det ju rätt snabbt och enkelt.

Åkte till anderslöv för att äta lunch, blev ett supergott laxspett med coleslaw :)

Har avklarat 3 idag så känner mig rätt nöjd, gör nog en till senare efter lunchen-pausen. Fick medelbetyg på de artiklarna jag granskat, några punkter är ju lite luddiga och kan bedömas på olika sätt så jag försöker göra allt för att få minst medel på artiklarna. Såklart sätter jag ju inte poäng på saker som inte går men där det skulle kunna vara både + eller - beroende på hur man tolkar tar jag +. Vi behöver verkligen så många av de artiklarna vi lyckats hitta som möjligt!Kram Tilda

Gillar