Jul, jul, jul

Då var julen slut (för ett par dagar sen :P) Och såklart tog man för lite bilder, men lägger ut de få jag tog (och några av Robins bilder)

Julen utspelade sig såklart på Rosenhed med bästa familjen Petterson/ Von Post/ Mostofi/ Helgstrand (Filip kom som vanligt på kvällen efter att ha firas hos sin Mamma och Pappa, ((Där måste vi fixa en lösning i framtiden så vi kan fira med bägge familjer)) Men än så länge får det vara som det är.
Jag åkte till Gnesta dagen innan julafton för att vara med och klä granen och smaka julskinka och hjälpa till med lite julmatsfix.
På själva julafton så var det det vanliga schemat som gällde:
Frukost 8.00
Bälinge
Lunch 13.00
Fika och Kalle Anka 15.00
Fix och spela spel
Middag 18-19.00
Julklappsöppning ca 20-21.00

Detta schema brukar redan spricka vid frukosten, som brukar vara snarare 10 än 8 för att sedan bli mer och mer sent, och så blir vi inte helt klara förän 4 på natten :P (även om det förr året blev 2 eftersom vi införde max 1 present var regeln) men detta år tog vi igen tiden efter lunch och år middag vid 19 (!) och va helt klara innan 12, helt otroligt måste jag säga!

Dagen efter julafton fick Tage, som somnat, öppna de flesta av sina julklappar, sen byggde vi typ väldens största snögubbe, och Elis följe med ut och red Sparven :)Vi hade även våran julklappslek dagen efter eftersom ingen orkade ha den på julafton :P
Så julen va lika mysig som alltid!

Kram TildaGillar

Kommentarer