Jamaica Resan+Dag 1

Så var äntligen resan till Jamaica på G! Resan tog ca totalt nästan 1 dygn. Men pga tidsskillnaden var vi på hotellet ca 21, riktigt trötta. Hade fått lite lugnande utskrivet, kände inte så mycket av dem men hjälpte nog lite (placebo?) för jag kunde iaf slappna av efter ett tag på flygen. Första dagen slappade vi bara på hotellet, enl tradition har vi varsin dag att bestämma på så denna va Tages :P Här är det perfekt värme (25-33 ca) som inte är för fuktig och jobbig med lite svalare kvällar. Vatten är varmt och magiskt klart! Hotellet är bra, och maten är god men ingen kulinarisk upplevelse ;)
Crazy family på vägSötungar <3

Filips handbagage

Smygfoto, kunde sova mesta av första flygresan

Brunch i London, med mimosa. Man skulle helst inte blanda atarax med alkohol för då kunde bådas effekt öka, bra tänkte jag! Men kände faktiskt att jag blev lite lullig av bara den drinken haha!

Frukost!

Stranden (7 mile beach, ska vara en av de finaste i Karibien)


Poolhäng

Testar strandbaren

Robin köpte en snygg mössa x)


Rapporter hemifrån, Siri <3 Saknar henne


Vi skulle hitta nån resturang, gick sådär. Vi ville inte gå så långt men grannen var en Kinarestaurang där man nästantrillade igenom golvet. Så vi tig nästa som va helt öde haha! Skulle vara "voted best burgers" men hade inga hamburgare x)Tog fisk iaf och va helt ok :)
Kram Tilda

Gillar