Islossningen

Kunde ju inte vara med på vår riktiga avslutning som kallas Islossningen. Men här är lite snodda bilder från dagen/kvällen:


Mina fina vänner är klara för kvällsfesten <3


Jag fick hem diplomet och nålen med posten

Och fick även ett diplom för att vi blev nominerade för bästa C-uppsats! Shit! Sååå stolt över oss, speciellt eftersom vi inte direkt ansträngde oss! Vårt motto var ju "så bra som möjligt med minsta möjliga ansträngning" haha! Vad bra vi är! Fick även mammas gamla vårdbrosch i silver :)

Var ju aldrig med med har lite bilder från när jag provade kläderna jag skulle ha:
På dagenPå kvällen
Lite tråkigt såklart att det aldrig blev nått.. Hade ju ändå sett fram emot det 3 år. Men fira kan jag göra nån annan gång. Nu har jag 1 000 gånger viktigare saker som händer i mitt liv!
Snart ska jag börja jobba med. Förut längtade jag verkligen efter att börja jobba: att träffa alla, själva jobbet, rutiner och att tjäna pengar. Nu känns det blandat, både skönt att komma in i nån vardag och ha nått att göra och fokusera på. Men även jobbigt att träffa folk utanför min bubbla jag befunnit mig i i mer än 2 veckor och att behöva bry mig om saker som nu kan kännas som skitsaker... Får se hur det går helt enkelt.

Kram Tilda

Gillar

Kommentarer