Island dag 2

Igår skulle vi ge oss iväg inåt landet till Guesthouse Denami, ett B&B som även har ca 100 islandshästar med ridturer och så :)

Först laddade vi upp med frukost, sen gav jag och Ida oss iväg mot biluthyrningen, vi skulle ta en "genväg" så blev lite terräng strapatser x) Tillslut hittade vi biluthyrningen och tog bilen mot Guesthouse Denami :)
Vi vilade lite och gav oss sen ner till stallet i det hääärliga vädret (regn och blåst) Min häst hette Gustur och va så sööt :)
Tyvärr dog min mobil då jag trott att jag laddat den men hade tydligen inte funkat, jag som hade fixat vattentätt skal och allt -.- så lite sur över det eftersom jag ville ta massa bilder. Men ridturen var härlig trots regn och rusk, den innehöll massa tölt, härlig galopp och en väldigt mysig häst. Vi red över en fors flera gånger och längst fina stigar och över ett berg. I början var det inte så farligt blött men på slutet blev vi helt dyblöta, jag kunde helt ärlig hälla ur vatten ur ena skon och vrida ur vantar, byxor och strumpor! Gustur va lite som man tänker sig en isis härifrån, lätt för tölt och mycket framåtanda men ändå känslig, men däremot inte så böjbar eller lätt att flytta undan skänker utan mer fokus på just tälten kändes det som, skritt, tölt och galopp gick lätt men traven lyckades jag inte med (försökte väl inte då mycket heller men ändå) och ja pass testade jag ju aldrig.

Middagen serverades en stund efter vi kommit tillbaka, utsikten gick inte att klaga på iaf!! Efter maten gick vi ut och badade i deras badtunna, verkligen skönt efter denna dag att sitta ute i det varma vattnet i regnet.
Kram Tilda

Gillar