Hemmamys

I måndags gjorde jag inte så mycket, skrev ut de nya artiklarna och fixade referenser till jobbet. Kom hem lite senare än jag tänkt så blev som en söndag istället ;) så tog min adventsfika då istället :)

På kvällen började vi spela Alfapet, kom inte så långt innan Filip hav upp, 9 bokstäver, haha!


Köpt nya lakan och påslakan i helgen :)

I tisdags läste jag igenom de 5 nya artiklarna och valde ut de viktigaste :)

Filip gick på LRF-julbord på kvällen så jag lyxade till med räkor och vin

Igår skrev jag in resten av resultatet från artiklarna och ordnade till lite så det blir lite mer ihopskrivet och mindre upprepningar och sorterade ut det som kanske passar bättre i diskussionen. Är inte helt nöjd än men får räcka tills vi får feedback från vår handledare!

Sen åkte jag till Gnesta för att gratta mamma som fyllde år

Mamma ville ha thaimat så vi gick och hämtade lite och åt det och saffranssemlor framför bonde söker fru :) mysigt!
När jag kom hem provsmakade jag glöggen jag köpte tidigare till pepparkakor med cheddarost och rödbetssallad framför historieätarna :)

Eftersom Filip åkt till Skåne fick jag mysa med Siri på kvällen i vårt mörka hus. Man känner sig trygg med henne iaf <3Idag har jag fixat lite med kommentarerna vi fick på seminariet. De mesta hade vi fixat men nu är allt klart :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tänkte börja skriva lite på slutsatsen men tänkte att de skulle bli morgondagens projekt. Så är nog klar för dagen ;) kanske ska träna lite, vill eg in till friskis men Saaben har varken vinterdäck (vet inte ens om de vi har passar) eller nån bensin så orkar inte fixa det nu, eller låna som igår..
Får hitta på nått!


Kram Tilda

Gillar