Golden Hits

I lördags va de dags för tjejmilen och Golden Hits. Blev inge springa för nån av oss, rann lixom ut i sanden och ingen av oss kände för det. Men när man kom dit kom peppen, får springa nästa år!

Heja på!Kom väldens ösregnsskur, så vi tog skydd i ett barn-banan tält x)

Packat!
Klarnade upp så vi kunde sitta och njuta av utsikten från Malmos balkongRedo för GH, woop woop haha! Måste rasta tanterna ;)

Sisters <3 fattas bara den 3:e fina systen :/
Hon + man åker på bröllop istället
Showen var ju som innan underhållande. Men shit vad alla tanter tar sig friheter på dessa killar, urk! Skulle man vända på det skulle inte nån tycka det va fine! Känns väldigt ofräscht... Maten va god, spec huvudrätten. Men för nästan 800kr känns det som man åtminstonde hade velat välja mat, hade ju inte betalat så mycket för den maten nån annan stans... Men visst det är ju show oxå ;P
Drinkar

Och dans


På andra hållet med

Vi drog hem rätt tidigt då speciellt jag va oootrooligt trött... Fy alltså. Men kändes rätt skönt att inte vara kvar så länge, bara mamma hade kul.
Söndags "frukost" 11.30

Mot sickla för shoppingGillade verkligen dessa

Lunch


Sen åkte jag och mamma hem och Malmo drog på manifestation mot flyktingkatastrofen, så coolt! Tydligen 15 000 pers där!!

Vi svängde förbi Ikea

Mycket folk!

Sen la vi dit ölandssten hos pappa <3

Kände mig trött och deppig på em/kvällen igen, mycket som kändes tungt... Men ny vecka, nya tag! Måndagen ska bli en bra dag!
Fixade klart fotona i trappen iaf, nöjd! :)
Kram Tilda

Gillar