Första veckan MR

Denna vecka har jag börjat min MR-praktik :) såg helt ärligt inte fram emot det, men har varit roligt! Jag kan nog tänka mig att jobba med det med, bara man inte blir fast där för annat är fortfarande roligare :P

Den snygga maskinen ;)


På G mot NyköpingIgår fick jag spontant sällskap av Madde. Riktigt mysigt!Såklart blev det skräckfilm, Amityville horror denna gång :)


Kul att få lite sällskap och umgås lite, synd att hon inte kunde stanna längre...

Idag så gick Gustav igenom lite MR-teknik eftersom jag behöver lite mer förklaring och repetition, tycker det är rätt svårt.Denna vecka blev ju kort (3 dar) eftersom jag inte kunde vara där i måndags. Men har ändå börjat känna mig rätt bekväm i miljön. Har börjat med att ta hand om patienter och så. Har även satt nålar (länge sen sist) och flesta jag försökte med gick inte bra, kärlen sprack och så gav jag upp, men sen har jag satt 4 till som alla gått perfekt på första försöket :D så välbehövlig självförtroende-boost! Nästa vecka ska jag börja köra lite lätta undersökningar så det ska bli kul! Känns så härligt att vara tillbaka på "hemmaplan" oxå :)


Kram Tilda


- Posted using BlogPress from my iPhone

Gillar