Föreläsning

Har föreläsning om basala kroppsliga behov hela dagen, jag har väldigt svårt att koncentrera mig.. vet inte om det är pga mig eller föreläsaren, aja jag gör mitt bästa. Får kolla senare om det behövs då han spelar in.Har blivit att jag sitter och kollar på resor istället. Jag och Filip har planerat att åka på solsemester i höst/vinter med Vicktor och Zanna. Hade varit perfekt vecka 44/45 till Egypten, tills jag insåg att jag har tenta klockan 9 på fredagen vecka 44 och flyget går klockan 7 :/ så nu står valet mellan Teneriffa vecka 45 eller Egypten vecka 51, både billigare och roligare att åka till Egypten, men 51 är ju så nära jul, då är det ju ändå mysigt hemma ;) och killarna har antagligen snöplogning då.
Fan hade ju varit perfekt om jag inte haft tentan den 2 nov, men har inte lust att skippa den och ha den hängande.

Här är bilder från stället på Teneriffa


Bilder från ett ställe i Egypten (Det jag gillar mest)

Bilder från det billigaste stället i Egypten

Alla ställen är ju fina men de i Egypten känns ju lite mer "semesterparadis" och finns ju mer att göra där och inte fullt lika turistit :P
Oavsett blir ju detta en riktig charter med flyg, hotellkomplex och all inclusive. Har inte åkt på någon sån resa sen jag va väldigt liten (då utan all inclusive) men nång gång ska man ju göra det oxå. Kanska skönt oxå ;)

Kram Tilda

Gillar