Födelsedagsvecka

Vaknade upp med mysigt sällskap på födelsedagen :)Eftersom Filip är i huddigsvall och tar lastbilskörkort, så fick jag ordna egen frukost ;) Lyxade till med pannkakorSen hade vi redovisning av ett grupparbete och lite skitsnack med Elin, Sofia Jacob efter det :) såhär fint ser det ut när de sjunger i Adobe ;)Klockan ett mötte jag mamma inne i stan för att äta lunch och välja en present :) blev dessa ridstövlar från hööksSen åkte jag till Denne och vi käkade gott, kollade skräckis och sen långpromenad, en klassiker! Och riktigt mysigt :) fick träffa hennes nya valp oxå :)

Vi gick förbi vår gamla högstadieskola, konstig känsla att titta in på korridorerna...Dagen efter gjorde vi inte så mycket men tog en tur förbi stallet och lät vovvarna springa av sig.När jag va i stallet ringde mamma och sa att pappa låg inne på sjukhus igen, Ersta denna gången. De hade hittat ett blödande magsår så han fick medicin och dropp och låg under övervakning...

Så på kvällen åkte jag och Malin och hälsade på, (hela familjen vP har åkt på kräkis så kunde inte hälsa på)

Utsikten vid ErstaPappa vid gott mod med trött och uttråkad...Middag fick bli på vapiano innan tillbakafärd till Gnesta där jag stannade hos mamma för nattenNär jag väl kom hem imorse väntade paket från Filips farmor och farfar :)


Sen åkte jag ut till stallet med Anita för en lugn skogstur då Cabbe tappat en sko -.- men mysigt va de iaf!Fick rapporter från pappa, såret hade inte blivit bättre så fick "laga" via en ny gastroskopi (stackare) och sen få blod. Fredagsmys enligt honom:


Hoppas du blir bättre snart lilla pappa! <3


Rapporter kom även från resten av familjen där kräkis även nått till Amo nu så få som är friska just nu >.< usch...

När Filip kommit hem idag så bjöd vi Vicktor och Zanna på middag och kollade baksmällan 3 :) mys

Imorgon blir det kalas! :D (synd att typ hela familjen är sjuka så de ej kan komma, men hoppas de mår bättre snart iaf!)


Kram Tilda

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jansbergsvägen,Nyköping,Sverige

Gillar