Fixarfredag

I torsdags var sista dagen på praktiken, ganska tråkigt då jag inte tror vi ska ha praktik på en röntgenavdelning förän termin 4 :/ nästa praktik som är senare denna termin är på en vårdavdelning, ska bli kul men hade gärna varit på radiologen ;)
Fick bra omdöme iaf och hoppas jag kan sommarjobba där iaf, verkade som om det inte skulle bli några problem :)


Fredagen blev en "fixarfredag", jag Denne och Madde åkte in till Nyköping och jag började med att fixa mitt pass inför Egypten, skitfult blev det såklart -.- sen åkte vi till Påljungshage för att skrapa tandsten på våra vovvar, men vi hade massa dödtid så vi gick in på rusta, hööks och arkens zoo innan, lite småsaker blev det bla.

En mysig filt (okej ganska B att köpa på rusta, men vad gör man inte när man är student ;))

Ett nytt flexi-koppel till Siri eftersom hon bitit sönder sitt och ett lila koppel+halsband från Hamilton som jag velat ha länge :)

Siris tänder blev fina

När jag kom hem fick jag sätta igång med lita skolarbete, just nu kollar jag bla. på föreläsningar om infektionssjukdomar och han som föreläser verkar helskum, visar VÄLDIGT äckliga bilder om och om igen helt i onödan pratar segt och gör sina föreläsningar allmännt konstiga.. men men bara att härda ut :P

Senare på kvällen så åkte vi (jag och Filip) in till Oliver Twist för att käka med Sara och Keith, gott och mysigt.


Kram Tilda

Gillar