Blandat och skånehelg

I veckan jobbade jag jag (som vanligt) och vi hade lite anatomikoll på jobbet när en disskusion om hur man bäst tar höftledsbilder inför operation :P Mattias fixade en snygg tatuering till Marcelo oxå ;) Åkte även och badade med Ida i Skiren, efter det var jag så hurtig att jag drog ut och sprang en sväng i den svala luften. Hann även med att rida en sväng i onsdags på kvällen, skå härligt när det blir lite svalt, men mycket bromsar >.< Jag fixade även ihop lite bilder som sen ska bli riktiga fotoalbum, roligare att ha semesterbilderna så, så att folk kan kolla lite och så :)
Efter lunchen i fredags gav jag och Karl oss ner mot Skåne för att gå på inflyttningskalas hos Erik. Resten av helgen njöt jag av solen (även om jag är dålig på att bara ligga ute i solen och "njuta") och vi hälsade på Ulla och Erik och badade i havet. På lördagskvällen åt vi middag och njöt av presenterna vi fått av Sulin :)
Så mysigt med en helg i Skåne med Filip. Känns lixom som det borde och inge kul att åka hem själv... Men men det funkar ju ändå och snart kommer jag en längre tid, saknar faktiskt att bo här ibland, ungefär som Öland. Man vill inte bo hör för gott men trivs ändå och kul att vara här ibland.

Men nu är det iaf dags att åka hem så får jag åka ner någon mer helg innan jag flyttar ner för hösten. Vägen hem blev lång och med hemskt väder (eller egentligen mysigt men då hade man velat vara hemma och inte köra)

Ösregn, blåst och massa blixtar typ halva vägen hem. Nog det värsta jag varit med om!Kram Tilda

Gillar