Back to reality

Börjar med massor selfies haha! Skulle ta foto till körkortsförnyelse, och är fast besluten att se bra ut, så sminkade mig innan jobbet. Meeen va ju såklart stängt så helt bortkastat 🙄 men passade på att ta bild till jobbmailen iaf.

Sen drog jag till gymmet för första gången på länge 🏋🏻‍♀️ Har dragits med en seg förkylning som inte blev riktigt bra förrän nu typ. Förlorade ett vad mot T oxå så går på (eller försöker) låg-kolhydratskost nu tills jag åker dit nästa gång. Men har iaf ”smetat ut” julbulan på viktkurvan nu 😃 Ut och sprungit har jag kommit med, körde en 5km tur men appen dog så vet inte riktigt hur det gick, men tror ca 38 min. Ok, men inte super.


Snyggaste träningströjan, patientlinne 🤪


Träffat Denne och nyopererade Harriet ♥️ som blivit kastrerad pga en begynnande livmoderinflammation. Måste jag göra med Siri med efter nästa löp, så man slipper oroa sig efter det.

Kollade lite film och hängde bara 😊

Så snygg stil haha


😍


Gömmer mat i träd


Börjat på Pole igen, så kul! Kör nivå 2 igen hehe! Men nu äntligen har ”cross knee release” lossnat. Klarade hela själv på slutet 💪🏼 Spec graciöst är det inte, men så nöjd! Ett av 2 saker jag vill behärska från denna nivå innan man går vidare.Kram Tilda

Gillar

Kommentarer