Header

Hej, har sen i tisdags spenderat min tid i sängen med feber och minst 10 glas med vatten. Jag gick hem från skolan (i tisdags) efter att jag hade jätte inte i kroppen, och mitt huvud höll på att explodera så ont hade jag. Men nu är jag på bättrings vägen inte är det helt bra än men bättre. Ska vara hemma och vila imorgon också, eftersom jag inte är helt pigg än. Jippi imorgon är det fredag, ser verkligen framemot helg fastän jag är lite hängig, gör inte ni det?
Kram Tilda!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min blogg har inte "varit igång" på ett tag. Men ska och vill försöka komma igång igen! Som en liten start tänkte jag tipsa om Sara myreheds (nouw.com/saramyrehad) blogg, sjukt fin och snäll tjej! Hon bloggar dagligen och har dessutom en bra tävling nu som jag tycker ni kan gå in och kolla på! Kram Tilda ❤️


Likes

Comments

Har har jag klippt ihop några outfit's från några av min favorit affärer. Hoppas ni gillar dem och kanske får lite inspiration, kram tilda.
Första bilden- Veromoda, Andra bilden- Lindex, Tredje bilden- H&M, Fjärde bilden- Gina.
Likes

Comments

Hej, just nu väntar jag på att pappa ska sluta duscha så vi kan åka upp och träna. Ska bli skönt eftersom jag nästan inte tränat något denna vecka.

Idag var jag och Clara nere på Sunne, köpte dock inget. Men det hade jag inte tänkt gjort, skulle bara ner och titta eftersom det snart är jul, hehe. När vi kom hem tog vi upp kameran, får se om det kommer upp några bilder här. Vad har ni gjort?
Kram tilda.


Likes

Comments

Godmorgon, idag vaknade jag halv 7. Sover inte alls länge på helger, men på vardagar när jag inte får sova länge, jag då såklart att jag gör/vill det. Haha så himla typiskt.

Har precis kommit ut från duschen, kände mig så ofräsch. Nu sitter jag och Clara framför TVn och knäpper fram och tillbaka på alla kanaler. Vi ska senare gå ner på Sunne och kolla i affärer, vad ska ni göra idag?
Kram tilda.


  • 879 Readers

Likes

Comments

Hej, igår hade jag en jätte rolig kväll med Filippa och Cornelia. Vi såg på film (annabelle) om jag ska vara helt ärligt tyckte jag den inte var så läskig, är värdigt svårt att få mig skrämd.


Nu har jag precis kommit hem från Karlstad, har tränat (friidrott) de gör jag varje söndag. Eftersom det inte finns någon friidrotts hall i Sunne. Vad har ni gjort? Kram Tilda.

Likes

Comments

Precis gjort iordning mig och städat rummet. Behövde verkligen det (!!) nu väntar jag bara på Filippa. Vi ska spendera dagen tillsammans, och troligtvis ska vi sova över. Kram Tilda.


  • 980 Readers

Likes

Comments

Nu börjar vi om lite

  • 985 Readers

Likes

Comments