Header

Hej!

Nu ska jag gå pang på rödbetan (eller vad man säger) och inte linda in det. Jag har bestämt mig för att sluta med denna blogg. Ojdå kanske ni tänker, eller så bryr ni er inte alls. Jag känner att när jag startade bloggen hade jag så mycket att skriva om, men nu har jag inte tillräckligt att skriva om för att fylla en hel blogg.

Däremot har jag goda nyheter för er som vill fortsätta läsa om mitt cheerliv. Jag ska börja blogga "vanligt" på min språkreseblogg, och jag har även lagt in alla inlägg från denna blogg där. Och inte nog med det, jag kommer även där uppdatera om mitt cheerliv, bara inte i lika stor skala som jag gjort här.

Jag har en flik som heter Tildas Cheerlife, där alla kategorier från denna blogg finns. Jag har även en kategori som heter TCL där allt cheerrelaterat kommer komma ut. Så om ni känner att ni vill följa mitt cheerliv, men inte kunde bry er mindre om vad som händer i mitt "vanliga" liv så rekommenderar jag er att bokmärka eller favorita just den kategorin.

Ni kan ju också alltid följa @tilda_cheer på instagram.

Tack för den här tiden, och jag hoppas verkligen att ni vill följa med till min nya blogg! @tlda


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej!

nu har det gått en vecka sedan ebba och jag var på tävlingstränarkursen i västerås. det var väldigt roligt och det var kul att prata med folk från andra föreningar. däremot hade jag önskat att kursen tog upp lite mer vad största skillnaden mellan träna träning- och tävlingslag, samt lite mer om koreografering och vad som avgör vilken poäng det blir.

det pekar mot att vi ska tävla stars winter cup med både cals och foxes den 20:e Januari så nu får vi ligga i lite mer på träningarna. nu innan höstlovet gå vi igenom de olika byggen och liksom alla separata delar. efter lovet (v.44) ska vi ha koreografiträningar och börja träna inför stars winter cup.

påtal om ingenting så vill jag jättegärna ha stabilopennor. ni vet sånna smala typ färgade bläckpennor. jag skulle använda dem i typ kalender och planering oså haha. jag ska hitta billiga sånna nånstans.

vi hörs snart igen! <3

Likes

Comments

hej!

min titel låter extremt dramatiskt, men asså nej, jag lovar att den inte är det.

jag känner mest att jag måste börja planera upp allting för att annars blir det så mycket och jag har ingen koll på nånting hahah.

jag ska iallafall börja uppdatera denna blogg MINST två gånger i veckan, och jag har börjat föra anteckningar över när jag har uppdaterat hahah.

nästa helg ska jag och ebba på tävlingstränarutbildningen i västerås, och det ska bli jättekul! det innebär att vi får "halv" behörighet att coacha level 2&3, vi behöver gymnastiken också. efter kursen ska jag åka till göteborg för att gå på reunion för språkresan. om ni inte läst min språkreseblogg, så gör det nu! hahah.

ikväll/i eftermiddag har jag huskies och cals, så det ska bli jättekul! vi har även beställt en airtrack som skickas på måndag, vilket innebär att den kommer snart! taggad!!

anyhow, vi hörs minst två gånger nästa vecka!

hasta luego!

säsong 15/16 throwback <3

Likes

Comments

Hello!!

Bloggandet går väldigt trögt just nu. I stort sett alla träningar ser likadana ut och jaaaa, ni fattar.

Då det hade blivit fel med anmälningarna och det visade sig att folk visst hade anmält sig till Huskies så ska vi starta det igen nu på sön, så det är kul!

Jag tänkte i allafall länka några cheervideos jag brukar kolla på. Jag kollar mest svenska level 1, och gärna mindre föreningar. Här kommer listan:


1. Frisksport Cheer Elite Dynamic och Jönköping Spartans Cheer Aphrodite

Dessa kollar jag mycket på eftersom de är de föreningar som ligger närmast oss geografiskt.

2. Power Cheer and Dance Hawks & Falcons

Jag kollar mycket på dessa eftersom att de är så få personer i lagen. Det liknar vår situation mycket och jag tycker det är så inspirerande hur de kan vara så bra med så få personer.

3. Cheer Xplosion Purple Angels

Jag gillar att kolla denna för att jag gillar coacherna vid sidan av hahah. Jag verkligen älskar hur engagerade de är, och jag vill absolut vara så när jag coachar på tävling.

Har du tips på någon cheervideo man absolut inte får missa?? Kommentera gärna!

Vi hörs o syns nån annan gång!

Adios!

Likes

Comments

Hellooo

Först o främst, 10e augusti fyllde ebba 18, så förra lördagen hade ebba 18-års fest. och såklart gjorde vi det enda logiska. tog stuntbilder. denna har ett fint rosa filter på sig eftersom jag tänkte lägga upp den på insta, men det hände inte hahah.

I söndags var johanna sjuk, så vi tränade själva. Men många saknades så det va jag, ebba, meja, lisa och my där. och my tränar ju inte pga knäet. Vi byggde och körde första countet på slutdansen. sen åkte jag med i ebbas bil för första gången. alltså att hon körde hahah.

med foxes i måndags och torsdags tränade vi direkt-lib och 1/4-upp och 1/4-lib.

i tisdags kom vi inte in i hallen i saltvik, det var något problem med låset. så då var det ingen träning.

förlåt för flummigt inlägg, men ett flummigt inlägg är bättre än inget inlägg ;)


Vi hörs!

//Tilda

Likes

Comments

Hej!!

Förra veckan på tisdagsträningen filmade jag en liten vlogg som ni kan se här:

Den ligger även ute på min youtubekanal! Inte kanalen som alla uppträdanden ligger på, utan en annan, så prenumerera gärna på den!

Jag har även lite tråkiga nyheter. Då intresset var för litet har vi valt att lägga ner Huskies i år. Det känns jättetråkigt, men förhoppningsvis kommer intresset vara större nästa år!

Allt för mig just nu!

Tilda is out, puss & kram!!

Likes

Comments

HEJ!!

Länge sedan vi sågs sist på denna blogg (för jag antar att ni läste min språkreseblogg). Jag är verkligen så sjuuuuukt taggad inför nästa säsong.

Jag och My träffades igår och gjorde Foxes' rutin, det känns väldigt bra!!

Jag, My, Ebba och Milla ska träffas på Söndag och stunta, och det ska bli jättekul!!

Nästa vecka ska Ebba och jag också träffa en tjej från HCE som flyttat till Kalmar. Hon var ev intresserad av att hjälpa till med Cals, så det är jättekul!!

Vi har även bestämt namn på jr/sr träningslaget (fd. Cheetahs (vi tyckte cheetahs var för svårt att uttala)), och det ska heta HUSKIES! Astaggad på det med!

Jag är jättetaggad på allt helt enkelt hahah. Foxes börjar v34 och jag tror de andra lagen börjar v36.

Vi hörs o syns! Hejdå!


Jag äger inte bilderna. Alla bildrättigheter ägs av fotografen. BIlderna tagna från Google.

Likes

Comments

Hallå!

Trodde ni att ni skulle slippa mig så trodde ni fel. Jag har faktiskt gått och gjort en video till. Nej, jag inser inte att min idé om att göra videor suger, så därför fortsätter jag.

I denna video pratar jag om hur man blir en bättre cheerleader, mentalt. Jag tror att allt egentligen sitter i hjärnan, så har man rätt inställning blir allt lättare.

OBS! I tips #1 kan jag inte uttala ordet "Gladare", och jag har ingen aning om varför, men det är sjukt störande.

OBS 2! Börja inte tänka på att min bow sitter snett, för då är det det enda ni kommer tänka på i resten av videon.

Länk till språkresebloggen!

Hela denna video är filmad och redigerad på min iPad, och jag trodde inte att man kunde redigera så mycket på den. Innan har jag använt iMovie, men till den här videon har jag köpt och laddat ner lite andra appar som jag jobbat i också haha. Jag älskar verkligen att redigera, så troligtvis kommer det komma fler videos.

Ni får ha en asbra sommar, så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!

Årets säsong är nu avslutad och säsong 17/18 börjar redan nästa vecka för Foxes. Vi ska då ha uppstartsträningar, gå igenom byggrupper, köra igenom basicbygg osv.

Säsongen 16/17 avslutades med en sommaravslutning, bilder och filmer finns på hemsidan; klicka på tassen där uppe så kommer du direkt dit!

Jag har lite nyheter inför säsong 17/18 också!

1: Jag ska sluta coacha Lynx, men jag ska börja coacha Cheetahs, Jr Träning, tillsammans med Ebba!

2: Vi är långt över 10 i Cals, så vi ska tävla med dem i också!

3: Jag och My ska vara sittande coacher i Foxes.

Under sommaren lär den här bloggen stå ganska tom, men om ni vill följa med mig under sommaren har jag goda nyheter för er! Jag ska på språkresa till Hastings i England i Sommar, och jag har startat en språkreseblogg! Jag har redan skrivit två inlägg, och jag ska försöka uppdatera varje dag från England. Jag hoppas ni vill läsa den!

Annars får ni ha det så bra, så hörs vi!

Cals på sommaravslutningen

Likes

Comments

Hej!

Jag känner att jag bara vill skriva lite om hur extremt dålig jag är på att uppdatera, och varför det har blivit så (vilket jag i o för sig brukar nämna i alla andra inlägg, men men).

  • Anledning 1: Skolan. Jag går just nu mina sista veckor i åttan och hela åttan har bestått av en stooooor del prov och uppgifter. DEt är många som säger att åttan är värst, och jag kan nog hålla med. Vi har haft NO elr So prov varje vecka, samtidigt som vi haft Svenska, Engelska och Spanska varje vecka. Utöver detta har vi haft prov i bl.a. Hemkunskap och Musik och Bild. Man kan lugnt säga att jag aldrig har varit utan skoluppgifter denna termin, och då har bloggen av naturliga skäl halkat efter.
  • Anledning 2: Bilder. Jag tycker om att uppdatera när jag har lite roliga bilder att sätta in i inläggen, men tyvärr har jag aldrig bilder, och jag tycker inte att det är speciellt kul att ta bilder heller. Hänger ni med vad jag menar?
  • Anledning 3: Orginalitet. Anledningen till att jag startade bloggen från första början är att en sådan här blogg är det jag skulle viljat haft när jag började med cheer, när jag o min syster stod vid speglen med pompoms och övade motions. Jag hade ingen aning om hur en vanlig cheerträning ser ut, ska jag vara ärlig vet jag inte hur en "vanlig" cheerträning ser ut nu heller. Hade det någonstans funnits en blogg som berättade för mig att "Det här ska du tänka på", "Såhär gör du det där" osv så hade jag blivit överlycklig, så jag hoppas att denna blogg ska kunna inspirera någon någonstans att allt går bara man har viljan. Anyway, jag känner att alla mina inlägg ser exakt likadana ut; Jag börjar med att säga att jag är sämst på att uppdatera, jag berättar vad som hänt under träningen, det är en bild- slut. I längden blir det inte roligt att varken skriva eller läsa om. Om du som läsare har ett förslag på vad jag kan skriva om så skulle jag bli ÖVERLYCKLIG!!

Det var allt jag hade idag, vi syns en annan dag, eller månad. Vi hörs!!

Throwback till förra sommaren

Likes

Comments