Hej igen! Nu så har höstlovet börjar ta sitt slut. Jag har tagit det väldigt lugnt på mitt höstlov för har inte mått så bra. Jag började bli lite förkyld fredagen då höstlovet började. Men tänkte inte så mycket på det. Men sen när jag vaknade på lördag morgon så kände jag att det hade blivit värre. När jag är förkyld så blir jag väldigt trött och orkar inte så mycket. Men sen på måndag så känner jag att det hade blivit bättre. Fast jag tog det lugnt ändå för att inte få till backa förkylningen för gillar inte var sjuk. Sen lite senare på måndag kväll så ringde min Min farbror. Han frågade om jag kunde passa mina 2 kusiner. För att dom skulle jobba och förskolan var stängd för det var höstlov. Så tisdag på förmiddagen så gick jag dit och passade dom i typ 6 timmar. Sen på onsdag så var jag på klitterbadet jag åkte dit med min kompis. Vi åkte dit för vi hade ingenting att göra och att det var inte så fint väder ute och det var också väldigt kallt ute. När jag kom hem så städade jag övervåningen i mitt hus för det var väldigt dammigt. Jag varit på Torslanda cupen för min lillasyster spelade den 12/11. Det är en fotbolls cup inomhus det ligger lite utanför Göteborgs i Hisingen som det heter. Jag var där hela lördagen dom började spela klockan 14:00 och dom var klar ungefär klockan 19:00. Dom skulle spela 5 grupp matche. En av dom 5 matchen spelade dom mot IFK GÖTEBORGS tjejer flickor 03. Sen när dom hade spelat 5 matcher i grupp spelet. Då gick dom vidare till semifinal och där vann dom med 1-0. Då gick dom vidare till B slut spelet och där vann dom med 3-0. Så dom van hela Torslanda cupen B slutspelet. Sen så var IFK Göteborgs damlag där så jag kollade även på dom. Men jag vet inte hur det gick för dom. För jag åkte hem när dom skulle börja spela sin andra match. När vi åkte hem så var det väldigt kalt ute och det regn snöade ut dådet var svår att se väge. För i allsvenskan så hejar jag på IFK Göteborg fast killarna. Så det var väldigt roligt att se tjejerna spelar också. Sen när jag kom hem så tog jag det väldigt lugnt. Vi skulle kanske på halloweenfest men det blev inte så för vi kom hem väldigt sent. Men sen på söndagen den sista dagen på lovet. Så tog jag det väldigt lugnt. För jag skulle orka med måndagen i skolan för att jag har varit upp väldigt länge så jag tog det bar lugnt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag klocka 15:10 så slutat vi skolan idag. så ska jag och min kompis åka in till stan. För jag har inte varit i stan sen espresso house kom till stan så vi ska dit och fika lite. När vi är i stan så ska vi passa på att kolla lite om det har kommit nånting nytt till GINA TRICOT. Fast vi hinner inte vara i stan så länge för jag ska på gympa som börjar klockan 18:00-19:00. Jag ångrade inte mig någonting att jag började på gympa. Passet jag går på heter X-fit där tränar man på styrka hela kroppen. Man tränar ibland lite kondition. För att man springer runt på en tjock matta. Det är det jag kommer tillbringa min dag till.

Likes

Comments

Jag har slutar på gymnastik pga att inte jag har lärt mig någonting på 1 år. Så tycker inte jag heller får någon hjälp med det jag behöver. Dom hjälper bara dom som är typ jätte duktiga och inte vi som var mindre bra hjälpte dom inte. Vi fick typ bara gör det vi kunde hela tiden och till slut tyckte jag att det blev ut tjatat att vara gör volt och handvolt och rundar. Så jag har slutat nu. Så nu har jag börjat på ett gympa tränings pass i stället. För mamma och mammas bästa kommit går på gympa dom sa att det var jätte bra. Dom ville att jag skulle hänga med någon gång. Så nästa tisdag så var gympa tränings passet igen så då hängde jag med och provade på. Jag tyckte det var roligt så jag har börjat på gympa tränings passet. På gympa tränings passet så gör man blandat stations saker man håller på med hela kroppen och man gör också strykt träning. Om man gör fel så kommer hon fram och förklara hur man gör istället. Det tycker jag är jätte bra. Istället för att hon bara står och kollar.

Likes

Comments

I helgen den 16/9 till 17/9 har jag varit på min hemliga resa. Jag fick min hemliga resa i konfirmations present. Jag fick ett brev så stod. Det att du har fått en helig resa. Men datumet är inte bestäm eller vart du ska. Min tanka var vad ska jag. Den 16/9fick jag ett sms när jag kom hem. Då var min tanke vad ska jag och ska jag åka själv med mamma eller va är det sant. Så jag packade allt som stod på sms. Sen när mamma kom hem så åkte vi. Vi åkte till mamma bästa kompis och hennes barn hängde med. Jag blev jätte glad att mammas bästa kompis barn och mamma till barnen hängde med. Sen åkte till Göteborg och vi var på spa. Sen så sov vi över där. Sen på lördag så shoppade vi hela dagen. Sen åkte vi hem.

Likes

Comments

Jag har gått på gymnastik i 1 år. Jag har lärt mig många olika grejer B.l.a stå på händer och rundat. Jag går på gymnastik på Torsdagar kl: 18:00-20:00 jag går också där med en kompis också. Vi är ungefär 10-20 personer i min grupp. Jag tycker gymnastik är jätte roligt. För gillar gör konster också. Jag blev insperedad av min kompisa för hon sa att det var jätte roligt. Så provade några gånger då in såg att det var en hobby för mig.

Likes

Comments

Jag gillar att laga matt, baka, gymnastik och ungås med kompisar. Jag har gått 1 år trimgymnastiken i Falkenberg så kan lite om gymnastik. Men vi har också fristående i gymnastiken. På gymnastiken använder vi tumblinggolv och
och lufftgolv. Jag tycker bäst om tumblinggolv för det är roligast. Men har även studsmatta hem som jag har lärt mig mycket nu på den sista tiden. Första bilden tumblinggolv andra bilden lufftgolv

Likes

Comments

jag är en tjej som är 15 år. Jag är en glad person. På min fritid umgås jag med vänner. Min hobby är gymnastik.

Den här bloggen kommer handla om mig själv och vad jag gör för någoting på min fritid.

Likes

Comments