What I eat in a day

Frukost

Mina frukostar kan se ganska varierande ut även om dom till 90% av gångerna består av gröt i någon slags form. Men den här dagen fick det bli en lite lättare frukost eftersom jag skulle på spinning på morgonen. Så till frukost käkade jag 2 knäckemackor med ägg, kaviar och mjukost på, och till det några koppar kaffe 😉 Sen efter spinningen tog jag en proteinshake som en liten "andra frukost".

Lunch

Till lunch åt jag min älskade potatis och till det en kycklinggryta med svamp och spenat i. Sen serverar jag alltid min mat med en sallad bredvid, och till lunch gjorde jag salladen på bladsallad, tomat och ärtor.

Mellanmål

Precis som med frukosten så brukar mina mellanmål variera väldigt mycket beroende på vad jag ska göra under eftermiddagen. Igår stod jobb på schemat så då fixade jag i ordning mig en toast och tog med till jobbet för att äta när magen började kurra vid 16 hugget. Jag har en tendens att bli så jäkla hungrig när jag jobbar haha!

I toasten hade jag kalkon, keso, tomat och bbq sås.

Middag

Till middag igår åt jag en färdiggjord matlåda som jag bara kokade lite potatis till (ja jag älskar potatis!!). Matlådan bestod av min pesto lax, och det är basicly lax och broccoli som är gjord i ugn tillsammans med en sås på grädde och pesto som jag sen toppar med cashewnötter. Jätte gott verkligen!!

Även middagen serverade jag med en sallad bredvid, och då skar jag upp en rödbeta och rev lite vitkål, enkelt och gott!

Kvällsmål

Och dagens sista mål, en skål med frukt, keso som jag blandat med dofilus fil och sen lite flingor som jag strör överst. Jag äter alltid något på kvällen innan jag går och lägger mig, främst för att jag ska ha energi till att träna så tidigt på morgonen dagen därpå. Ibland bli det proteinglass, ibland någon macka, ibland en bar, men igår var jag sugen på lite frukt och keso. Kan även tillägga att det knäpptes en nocco till detta😉

// Tilda.S

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229