Vuxen poäng

Borde inte alla få komma hem till en sådan här söting som bara ligger o myser i soffan?? Fatta vilket underbart liv dessa katter lever!

Äntligen är jobbveckan slut, förutom att jag har något pass kvar på subway förstås.. men om vi räknar bort det så är det helg från och med nu! Som jag skrev ska tidigare idag ska det bli otroligt skönt. Än så länge har jag inte hunnit njuta av ledighet utan efter jobbet drog jag direkt och handlade vuxenpoäng;) sen åkt jag till min moster och fixade lite mat. Jag ska nämligen bo där nu ett tag framöver, ja typ tills vi åker till Cypern närmare bestämt faktiskt. Ska bli jätte skönt då jag kommer slippa att pendla osv till jobbet osv eftersom hon bor här i Linköping. Överlycklig verkligen! Skönt med lite egentid också och få klara sig lite själv!
Imorgon ska jag ju som sagt äta lunch med några kompisar på stan. Kina buffé som jag skrev tidigare idag. Om jag känner oss rätt så lär vi väll va där ett tag och äta haha, men efter det så ska jag iallafall åka tillbaka till Motala för att jobba där och även hämta lite mera av mina saker som jag lär behöva när jag bor hos min moster. Fick även mejl idag om att jag har ett brev att hämta ut på posten så ska försöka hinna hämta ut det också, spännande vad det kan vara ;)
Kramar

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229