Vinn din egna lifesaver

I samarbete med personligalmanacka.se

Jag kanske är extremt gammaldags som ännu inte har lyckats förstå mig på och använda mobilkalendern, men säg vad ni vill, för ingen elektronisk almanacka kommer någonsin att kunna ersätta den hederliga papperskalendern! Vad vore jag ens utan den?? I den finns hela mitt liv nerskrivet. Jag slår vad om att jag max skulle klara mig en vecka utan den, sedan skulle mitt liv vara en ända stor röra, kaos med andra ord. Jag behöver en almanacka för att tydligt se när och vilka dagar jag har saker planerat, hur dags mina träningar är, vilka samarbeten som ska publiceras och fotas vilka dagar, vilka dagar jag har jobb inbokat. You name it. En almanacka uppfyller många funktioner och hjälper dig att hålla koll på livet helt enkelt.

Jag har under de senaste åren alltid beställt min kalender från personligalmanacka.se eftersom jag där kan designa min alldeles egna almanacka precis så som jag vill ha den. Jag bestämmer både insidan och utsidan, in i minsta detalj! Detta är verkligen perfekt eftersom alla människor vill ha sina almanackor på olika sett, och tack vare personligalmanacka.se kan du få den precis så som just DU vill ha den.

Men nu till den bästa delen av inlägget, en tävling där du har chansen att vinna din helt egna designade almanacka!

Tävlingen

1. Följ mig på nouw, länk till min profil har ni HÄR!

2. Följ personligalmanacka.se på instagram, länk till deras instagram har ni HÄR!

3. Kommentera klar i kommentarsfältet!


Tävlingen kommer att avslutas i helgen så ni har ända fram tills dess på er att tävla! Jag kommer att dra en vinnare och den personen kommer som sagt att få designa sin helt egna kalender till ett värde av ca. 300kr! Jag önskar er alla ett stort lycka till!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

sihamklingofstrom
sihamklingofstrom,
Kul med tävling!! Jag har följ dig och personlig almanacka😘
nouw.com/sihamklingofstrom
Veronicasvarld
Veronicasvarld,
Ååå hade varit jätte roligt att få vinna denna kalender ♡
Är klar med alla stegen i tävlingen 👍👌
nouw.com/veronicasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229