vamos a la playa

Hur undviker man måndagsångesten på bästa sätt? Jo, man stannar hemma från skolan och spenderar dagen på stranden istället!

På bilderna ovanför ser ni i princip hela min dag. Jag vaknade upp och gjorde färdigt en skrivuppgift vilket gick relativt fort, därefter rullade bilen ner till stranden. Där låg sedan mamma och jag från kanske klockan 11 till 16 på eftermiddagen. En lugn och härlig dag i solen, ingen stress, galet varmt, kanske kunde varit lite varmare i vattnet bara 😉 Anledningen till min lediga dag var helt enkelt för att jag endast hade en lektion i skolan idag vilket var en lektion då jag skulle sitta och lyssna på massvis med redovisningar. Frågan är då, tror skolan på fullaste allvar att jag sätter mig på ett tåg fram och tillbaka till skolan då restiden är lika lång som själva lektionen? NEJ!

Tåget slapp jag dock inte helt idag eftersom det är platsen jag befinner mig på just nu. Ja har en inbokad träningspass ikväll som vanligt, närmare bestämt ett härligt fys pass på 2 timmar. Håller tummarna för att kroppen har lite vätska kvar i sig efter en svettig dag på stranden bara..

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Helt underbara bilder!!!😍
nouw.com/emmamehrali
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
åh vad kul att höra! 😍
nouw.com/tildasamuelsson
moahakansdotter
moahakansdotter,
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
tack så jätte mycket!!
nouw.com/tildasamuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229