V.5 - Spa och nya träningsformer

Veckan som kommer består av lite blandat smått och gott. Allt från vanliga vardagsrutiner, till nya träningspass och träningsformer då jag inte kommer att köra någon innebandy den här veckan, till en mysig helg i Sunne. Det börjar att hända lite saker i mitt liv nu känner jag, en hel del förändringar. Dels förändras min omgivning och vardag, men det kanske också har att göra med att jag själv börjar att förändras?? Men det kan vi prata om i ett annat inlägg haha, så här ser iallafall kommande veckan ut:

Tisdag

16.30 - Jobb på Actic

20.00 - Hem, äta och försöka komma i säng TIDIGT! (Kanske ett avsnitt av YOU först bara..)

Onsdag

07.00 - Skola

16.00 - Nyhemkommen från skolan och då ska jag bara byta om till skidkläder, slänga i mig lite mat och sedan bege vidare mig till längdskidspåren för att träna lite

20.30 - En sen middag och efter det kanske avsluta kvällen med ett varmt bad för att tina upp kroppen efter skidåkningen!

Torsdag

06.15 - Benpass på gymmet

10.30 - Skola

18.00 - Box träning eller annan cirkel/konditionsträning

20.00 - Träffa Johanna för lite mat och goossip talk 😉 Och Wahlgrens Värld också, det får vi inte glömma!

Fredag

08.00 - Spinning

10.00 - Erics föräldrar kommer och då ska vi åka till Sunne för en mini helg på Selma Spa! Behöver jag ens förklara hur skönt det ska bli?!

15.00 - Bara ta det lugnt och njuta av spat. Jag har typ aldrig ens varit på spa så jag har verkligen så höga förväntningar inför den här helgen!

19.00/20.00 - Äta middag tillsammans med Erics föräldrar och farmor. Erics farmor fyller nämligen år så hon får den här upplevelsen i födelsedagspresent. Så mysigt att kunna göra saker ihop!

Lördag

08.00 - Morgon träning följt av en god och STOR frukost buffé! Frukosten smakar ju som bäst när man har tränat så i helgen med både träning och frukost buffé så kommer nog frukosten att smaka helt magiskt!

14.00 - Hemfärd till Motala igen

20.00 - Ha en trevlig kväll tillsammans med Erics föräldrar bestående av lite matlagning och kanske något spel om jag har tur😝

Söndag

08.00 - Troligtvis ska jag fixa lite sysslor där hemma, matlådor som ska lagas, tvätt som ska tvättas osv osv.

12.00 - Eventuellt ett besök i stallet hos min kusins nya ponny

17.30 - Jobb på Actic

20.00 - Söndagsbesöket på Chop Chop som även sätter punkt för den här veckan!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Mmaja
Mmaja,
Låter som en mysig vecka!
nouw.com/mmaja
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229