Utlandsresa planerad

Hallå hur fint ser det inte ut?! Vill dit typ exakt nu och slippa detta skit väder här i Sverige..

Som rubriken lyder så är en utlandsresa inplanerad, och den blir av ungefär mitten av maj. Jag och en kompis med föräldrar är det som åker, och det ska verkligen bli huuur skönt som helst, känns verkligen som att jag behöver detta efter sisådär 5 månader grått o kallt här i Sverige. Fatta en vecka och bar ligga på stranden och äta god mat och sola, hur najs låter inte det!? Känns som evigheter sedan jag var utomlands också eftersom jag inte var med min familj i höstas när dom åkte.. Men det betyder väl 1 resa till godo??

Sen får ni en halv dan bild som jag snabbt tog innan jag var tvungen att stressa iväg till träningen. Hade egentligen tänk ta outfit bilder ute när det faktiskt var en sådan dag jag hade vanliga kläder och inte träningskläder/mjukiskläder (hehe livet på idrottsskola..)

Men nu ska jag iallafall snabbt slänga i mig lite mat och försöka komma i säng så fort som möjligt, behöver verkligen sov timmarna som sagt. Så uppdaterar mer imorgon, då står skola, gym och troligtvis något mer på schemat.

Kram

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229