Uppladdning

Sista jobbpasset för den här helgen är äntligen slut och nu ska jag bara njuta av några timmars ledighet innan det är dags att åka till jobbet igen imorgon bitti klockan 7. Men DÄREFTER är jag ledig två dagar i rad, så jag ska faktiskt inte klaga!

Dagen idag har dock rullat på väldigt fort. Vi startade dagen i skogen och tränade lite spår med Oie samt gick en längre morgonpromenad innan jag for och jobbade 9-16. Efter jobbet hämtade Eric mig och då var det bara hem och ladda om batterierna för lite crossfit. Och kan ni tänka er någon bättre uppladdning än lite pannkakor? Trodde väll inte det ;) Så med pannkakor i magen och en ny vattenflaska i handen var jag mer än redo för lite träning. Sen träningspasset i sig, hm ja, det gick väll sådär. Roligt upplägg och i grunden ett bra pass, men tyvärr lite mycket folk på liten yta vilket gjorde hela passet ganska rörigt. Men jaja, ibland blir det inte alltid som man har tänkt.

Nu på kvällen har vi haft lite besök hemma och då har vi käkat sushi och pizza. Perfekt söndags middag när man inte orkar ställa sig och laga någon mat. Har dessutom inte ätit sushi sen min tävlingsdieten började, så har verkligen suktat efter det! Och nu, mätta och belåtna så ska vi bara duscha, fixa det sista inför jobbet imorgon och sen bara lägga oss i sängen och förhoppningsvis sova innan klockan 22. Förstår ni vilket lyx?!?

Godnatt på er!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh pannkakor är ALLTID en bra idé <3 så gott!
nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229