Träning utomlands

//Träningsset- Workout Empire// Lila träningsshorts- SOC//

Jag har fått många frågor angående träningen på semestern, hur ofta jag tränar, hur jag tränar, när och vart jag tränar. Många frågor handlar också om hur jag hittar motivation till att träna på min semester.
Så här ligger det till..
Jag brukar nästan alltid träna även på semestern. Jag tränar inte lika ofta, men är jag borta låt säga en vecka så försöker jag iallafall att träna minst 3-4 gånger. Träningen kan variera mycket, har hotellet gym spenderar jag gärna mycket tid där, men annars får man göra det bästa av situationen och använda sin kropp som redskap och träna lite extra cardio kanske.
Något många skyller på när dom är utomlands är att det är för varmt för att träna, men då är mitt tips till dig, morgonträning! Ställ väckarklockan, kravla dig upp ur sängen och få träningen överstökad. Jag vet, det känns jobbigt för stunden, men motivera dig själv med att du har en god frukost som väntar på dig sedan, eller kanske en hel dag utav sol och bad. Ge dig själv någon motivation iallafall, träningen blir så mycket lättare då! Och för guds skull, glöm inte musik!😉
Så träningen är ditt ansvar, är du van att träna hemma regelbundet så borde träningen inte bli allt för jobbig utomlands. Oftast handlar det bara om att komma till skott. Sedan är det ju trots allt semester, så vill du unna dig en veckas ledigt, självklart! Du kanske behöver belöna din kropp med lite vila, och isåfall kan en veckas semester vara perfekt tillfälle för det. Du känner ju din kropp bättre än någon annan! Viktigaste av allt är att du mår bra och att du mår bra för dig själv!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229