The Mummy

Åt kycklingspett med sötpotatispommes, behöver jag säga hur gott det var?! Tog tsatsiki och sourcreme sås till som verkligen blev pricken över i:et. MUMS!!

Var så varmt och skönt igår kväll så klädvalet blev självklart klänning. Så somrigt att kunna gå runt i det sent på kvällen men bara ett par svala skor och en tunn jacka. Love IT

Klänningen är från Mango och köpte den när vi var i Spanien nu senast. Helt kär verkligen , så otroligt snygg men också väldigt skön. Lätt och matcha och sticker inte ut för mycket, big LIKE

Kom aldrig upp något inlägg igår på kvällen på grund av att det kändes jobbigt och slänga ihop något halv dant och tråkigt, utan bättre och ge er ett ordentligt inlägg idag.
Gårdagen spenderades iallafall på stranden och sen i Linköping med kompisar. På stranden var det riktigt varmt faktiskt, men det behövs så brännan bättras på tills vi ska till Cypern (!) Sen åkte jag hem och fixade iordning mig, håret var verkligen i behov av tvätt efter en dag på stranden haha.. Efter det mötte jag upp Lisa på centralen för att ta tåget till Linköping. Tanken var att vi skulle käkat lite god mat på någon mysig restaurang och sen möta upp en kompis och kolla bio, men dom planerna ändras typ lika fort. Halvvägs till Linköping blev tåget inställt så vi blev fast på en station i väntan på en ersättningsbuss.. i 40 min!! Så när vi väl kom till Linköping var det knappt 1 h kvar tills bion skulle börja (panik) så vi fick snabbt hitta ett café och käka på lite snabbt så vi iallafall fick i oss mat innan allt filmgodis. På caféet mötte vi iallafall upp Julia och efter maten skynda vi oss iväg för att köpa godis (ett måste när man ska på bio) och efter det in på bion.
Bion överlag var rätt bra, lite för overklig kanske. The Mummy hette den, handlade om en mumie som väcktes till liv typ lite kort fattat, haha ja ni hör ju, lite overklig. Men alltid mysigt att umgås med tjejkompisarna iallafall.

Så det var gårdagen i samlad text, rätt hektiskt dag men kul var det. Idag väntas jobb och träning, inte lika kul kanske haha.. men det är välbehövligt det också.
Kramis

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229