Summering av lovet

Mat

Ätit så himla mycket gott nu under lovet. Allt från julbord till sushi, pizza, och chark. Listan kan bli lång, men min mage har bara njutit!

Träning

Lagt mycket tid på gymmet det här lovet, samt varvat med mycket intervallträning. Verkligen gillat den lite mer "fria" träningen då jag själv har kunnat styra mitt upplägg osv.

Jul & nyår

Min jul var jätte bra! Fick fira med både mamma och pappa, sen även träffa ena sidan av släkten. Så precis som en jul ska vara! Återigen massor av god mat dessutom, första året jag faktiskt uppskattat julmaten tror jag. Sen har vi nyår, det fick jag fira in med min underbara pojkvän vilket gjorde det komplett. Men fick också träffa min familj/släkt en stund på kvällen vilket var riktigt trevligt.

Utflykter

Hann med en tripp till Stockholm i några dagar. Där bjöds det på mycket shopping (förlåt plånboken) men också lite kulturella saker i form av museum. Dessutom hade jag väldigt bra sällskap med mig som förgyllde resan.

Andra utflykten var ju nu senast till Romme. Vad ska jag säga? Underbart. Bra väder, bra sällskap, bra backar. BRA DAG!

Kvalitétstid

Kanske något av det bästa med hela lovet, att ha fått spenderat så mycket tid med honom. Något som uppskattas väldigt mycket eftersom det kan vara svårt för oss att ses så ofta annars i vardagen.. Men under lovet har jag verkligen fått njuta av massor tid med honom

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229