Studentveckan och dess planer

Idag är det tisdag vilket betyder att min så kallade studentvecka började igår. Jag åkte dock inte iväg på någon fest eller liknande, utan valde istället att njuta av vädret och ta en mysig picknick med Eric och några kompisar. Hade nog betydligt roligare på picknicken mot vad jag hade haft ute på klubben. Tycker faktiskt att studentveckan bara känns ganska jobbig helt ärligt haha.. Jag vill liksom bara sluta det här jäkla gymnasiet, that's it. Dessutom när man inte är någon direkt fest person som älskar alkohol så blir nästan bara studentveckan en stor press på en att man måste lotsas gå ut och ha kul. Det är så svårt att förklara vad jag menar och hur jag känner, jag tror att jag får skriva ett separat inlägg istället om själva studentveckan och mina åsikter.

Men men, fest eller inte, nu har jag sista veckan i skolan framför mig, och den veckan ser ut så här...

Tisdag

06.15 - Benpass på gymmet

11.00 - Åka in till skolan och lämna de sista böckerna och min dator (ush nu har jag ingen dator!!!!)

14.00 - Möte i Linköping, och angående det här mötet så kommer jag vara så där töntig och jobbig och inte avslöja något hehe! Men om jag säger så här, ni kommer ju definitivt att få veta framöver, om inte minst, ni kommer att märka av vad det är för möte...

17.00 - Reunion med Johanna, omg vad jag saknar henne även om det inte gått jätte lång tid sen vi senast sågs, but I need to meet her!

Onsdag

06.15 - Överkroppspass på gymmet eller ett intervallpass

09.00 - Vet inte riktigt hur planerna ser ut för dagen, men jag tror att jag ska in till skolan och fixa med grejer inför studenten

16/17 - Fixa mat och annat inför studenten. Har ju ca. 50 st små pajer att baka, så det är väll bara att sätta igång liksom..

19.00 - Klippa och färga håret, gäller att bli student fin ju 😉

Torsdag

06.15 - Benpass på gymmet

12.00 - Studentmiddag på skolan

16.00 - Veckans andra hemliga möte, shit vad hemlighetsfull jag är hehe! Ni ska bara veta vad jag har i kikaren...

17.00 - Kolla GP lopp med Eric och hans föräldrar. Tror dock inte att jag hinner se klart hela loppet då jag ska hem till pappa och hjälpa honom med ytterligare lit mat inför studentmottagningen

Fredag

F***ING STUDENTEN!!!! Behöver inte ens skriva något mer på den här dagen, jag kommer troligtvis att sväva på moln och drivas av glädjeendorfiner hela dagen lång!!

Lördag

Min lördag är inte så strukturerad ännu eftersom mycket beror på hur sent jag är hemma på fredagen. Även om jag troligtvis kommer att dricka på freda så tror jag inte att jag blir allt för långvarig på festen på kvällen, så därför planerar jag att ändå ta mig upp skapligt och genomföra veckans tredje benpass. Därefter ska jag nog strosa runt på stan och kolla på startande i Vätternrundan. Njuta lite av folkfesten och umgås med Erics föräldrar och farmor.

Söndag

12.00 - Kolla när Eric tävlar

14.00 - Käka någon lunch ihop med Erics föräldrar och farmor innan dom beger sig hem till Falköping igen.

17.30 - Jobb på ACTIC

20.00 - You find us at ChopChop

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Ha en underbar studentvecka fina du. Du är verkligen så grym😍
nouw.com/hannaemmy
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
underbara du! <3
nouw.com/tildasamuelsson
matildatakkula
matildatakkula,
Hae n underbar vecka älskade du1! <3
nouw.com/matildatakkula
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
<3 desamma fina fina du!
nouw.com/tildasamuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229