Solen skiner alltid i Karlstad

Klockan 11 ungefär rullade vi in i soliga Karlstad där vi möttes av lika fint höstväder som hemma. Solen sken på himlen och en temperatur på omkring 17 grader. Perfekt väder för lite shopping! Det var exakt så vi spenderade förmiddagen också, in och ut i butiker. Jag var på jakt efter ett par nya kostymbyxor och E efter en ny vinterjacka och ett par vinterskor. Han lyckades hitta det han sökte efter Medans jag lyckades få med mig allt annat än ett par kostymbyxor.. Men självklart kommer det en lite haul efter helgen på det nyinköpta, även om det inte blev ett par byxor 😉

När vi kände oss färdiga med shoppandet (eller iallafall plånboken kände sig färdig😉) satta vi oss ner på ett fik för lite lunch. Eller lunch och lunch vet jag väll inte, jag tog en morotsmuffins och en pepsi och E tog en chokladmuffins och en kaffe. Kanske inte den bästa lunchen, men till vårat försvar hade vi en tidig middag inbokad..

Klockan blev 14 och då begav vi oss vidare till hotellet för att checka in och lämna våra väskor. Vi hann även med ett liten nap innan det var dags att röra sig till maten. Nu i efterhand vad nog den tuppluren behövlig för att orka hålla igång hela matchen..

Next stop - MAT!
För att fortsätta i det spår vi började med våran extremt bra och nyttiga lunch så blev det pizza till middag. Gnäller dock absolut inte, pizzan var verkligen något utöver det vanliga och det kommer från en person som bor i staden som har kanske Sveriges godaste pizzor! Jag beställde in en tonfiskpizza, det brukar vara ett säkert kort. Pizzan får verkligen högsta betyg, det kan ju också min matkoma intyga nu efteråt...

Och i skrivande stund sitter vi i Löfbergs Arena och inväntar att matchen mellan Färjestad och Frölunda ska dra igång. Att få se hockey live går ju verkligen inte att jämföra med att få se det på TV:n, snacka om två helt olika saker. Stämningen är väll nästan det man betalar för, om man ska se någon sport live så är det ju helt klart hockey!
Men nu börjar det närma sig matchstart, så VO knyter tummarna för Färjestad och hoppas på en bra (och hetsig) match!😉

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229