Snuvig sovmorgon

Hej på er hjärtan!

Den här söndagen startade med en sovmorgon följt av en mysig frukost framför TV:n. Eric ligger hemma sjuk med lite feber och en förkylning, så då tycker jag han förtjänade att få vakna upp med en framdukad och iordninggjord frukost på bordet. Det gäller att skämma bort sina älskade ibland!

Efter frukosten så samlade vi lite kraft och tog oss iväg till affären för att veckohandla lite. Att jobbet och skolan drar igång igen innebär också att matlådorna ska fixas igen, så det var exakt vad vår förmiddag gick till, att planera och inhandla till matlådorna.

Sen framåt lunch stack jag ner till gymmet ett tag och gymmade lite ben. När jag kom in på gymmet kändes det verkligen att jag har varit borta ett tag (hm okej typ 5 dagar), och nu är jag mer än redo att få köra igång fullt igen, gymmet är verkligen ett av mina favoritställen!

Och nu då? Nu står klockan på 15 och jag och Eric har precis käkat lite lunch i form av toast. Vid 17.30 har jag ett jobbpass på gymmet och det är mitt vanliga vattengympa pass. Fram tills dess ska vi bara ta det lite lugnt och fortsätta fixa med matlådorna. Men viktigast av allt, ikväll väntar vår traditionella söndagsrutin.. Kvällsmat på ChopChop!😉

// Tilda.S

  • Mat

Gillar

Kommentarer

linneaz
linneaz,
Men vilken god frukost🤩 det hade man gärna vaknat upp till haha!
nouw.com/linneaz
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
matildatakkula
matildatakkula,
Vilken mysfrukost!!
nouw.com/matildatakkula
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229