Random tankar I mitt huvud

Livet är för jäkla bra nu! Jag bara inser det då och då, hur bra är inte mitt liv just nu? Det känns verkligen som att allt går i rätt riktning för mig, och att allt slit verkligen börjar ge utdelning nu. Dessutom har jag turen att få dela mitt liv med den finaste killen som finns. Ibland vill jag liksom nypa mig i armen för att dubbel checka så att jag inte drömmer, för god he's a dream! Livet är bara på topp just nu!

Vart var jag för ett år sedan? Jag kollade igenom mina snap memorys häromdagen och bläddrade tillbaka till juni förra året. Vart var jag då i livet liksom? Och fatta hur mycket som kan hända på ett år?! På den tiden hade jag precis börjar komma över mitt ex och började ställa in hjärnan på att gå tillbaka till singel och forever alone livet igen. Dessutom var jag var blond, inga framtidsplaner och jobbade dag och natt på ett hotell (haha shit vad sorgligt jag beskrev den tiden i mitt liv..)

Dessutom var det ju under den här tiden som min ätstörning berörde mig väldigt mycket fortfarande, även om jag gick hos en psykolog och var på bättringsvägarna. Och kollar jag tillbaka på den tiden nu så mår jag verkligen dåligt över hur illa jag behandlade mig själv. Skitsamma att jag inte väger speciellt mycket mer nu gentemot vad jag vägde då osv, det viktiga är den mentala biten! Hur kunde jag låta det gå så långt att hela mitt psyke blev helt rubbat, och hur kunde jag låta maten och träningen behandla mig så illa..? Något som jag egentligen finner så mycket glädje och energi i blev istället min största fiende. Ush usch, men samtidigt glädjer det mig att se vilken jäkla utveckling jag har gjort på 1 år. Klapp på axeln till mig själv!

Tänk om alla mina planer går igenom.. Just nu har jag typ 1000 tankar i mitt huvud. Jag vet att jag bara är 18 år, men för mig finns det ingen tid för att vänta. Jag vill att saker ska ske nu, och gärna massa på en och samma gång. Desto mer jag har att göra, desto lugnare blir jag typ (okej hur många diagnoser har den här tjejen undrar ni nu kanske..). Men jag är en väldigt driven person, jag vill utveckla och skapa nya saker, se när saker växer och hela tiden vara med och bidra. Just nu har jag egentligen två stora grejer på gång. Det är två saker som kommer ändra hela min vardag och hela mitt liv, men det är också två grejer som jag skulle kunna offra mycket för för att få! Jag tror verkligen på dom här sakerna till tusen jäkla procent, och när jag tror på något, då fullföljer jag det 😉 

Kanske är jag för naiv. Ja, någonstans djupt inom mig har jag väll den där tråkiga och förnuftiga personen som säger åt mig att växla ner en växel och ta det lite lugnt. Jag är bara 18 år, och alla dessa planer som jag har kanske inte måste ske precis just nu. Kanske ska jag bara följa samhällsnormen och plugga eller jobba lite först. Ni vet, skaffa mig erfarenhet och kunskap bla bla bla.

Vilket jäkla år det här har varit än så länge! Inte trodde väll jag att 2019 skulle bli ett så här hejdundrandes år! Vad har jag hunnit med hittills liksom? Flyttat hemifrån, blivit sambo, tagit studenten, dansat bal, blivit brunett, kört kort vasan och Vätternrundan. Ni hör ju, en hel del har jag hunnit med, och ändå har jag mer än halva året kvar! Asså jag blir ju som ett barn på julafton när jag sitter och tänker på allt som kan hända det här året. Alla saker som jag vill hinna med, alla mina planer, oj oj oj, this is THE year..

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Du är en stor inspiration <333
nouw.com/matildatakkula
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Vad glad jag blir underbara du!❤️
nouw.com/tildasamuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229