Q&A

Q. Hur länge har du ätit p-piller?

A. Jag har nog ätit det i ungefär 2 år, men då har jag ätit dom lite till och från. Jag åt kontinuerligt när jag var i förhållande, men sedan tog jag uppehåll när det tog slut och sedan har jag börjat nu på senare tiden igen.

Q. Har du några planer efter gymnasiet?

A. Nej egentligen inte. Jag vill ut och resa, se världen, men mer än så vet jag inte. Först lär jag nog jobba ett tag för att få ihop pengar. Men jag har inga planer på att plugga vidare direkt.

Q. Du verkar ganska utseendefixerad är du det?

A. Haha oj, det lät ganska negativt. Men jo ja, det kanske jag är, jag bryr mig rätt mycket om mitt utseende, men endast för att jag själv ska trivas. Jag är mån om min egna hälsa och utseende, det anser inte jag vara något dåligt.

Q. Har du några tips på hur man kan gå ner i vikt?

A. Hm egentligen vill jag inte yttra mig för mycket om detta eftersom jag har många unga läsare där jag inte anser att viktnedgång borde vara relevant om inte extrem övervikt finns. Men egentligen kort och gott tycket jag att du ska fortsätt äta normalt men kanske lite mer kontrollerat, men såklart också, börja träna!

Q. Hur hinner du med allt eftersom du går i skolan, tränar, bloggar och jobbar?

A. Ibland gör jag inte det om jag ska vara helt ärlig. Men allt handlar om planering. Jag försöker vara effektiv och få så mycket gjort på samma gång. Men sedan ska jag inte ta åt mig all ära, det är tack vare mycket hjälp och uppoffringar från vänner och familj som jag hinner med allt. Föräldrar som skjutsar, vänner som ställer upp och ta bilder, dom är värda guld!

Q. Vad dras du till hos killar gällande utseendet?

A. Tränade killar hehe, speciellt en tränad överkropp (me like). Men sedan attraheras jag också av killar som har en bra klädstil och snyggt hår. Well dressed helt enkelt. Även om en hoodie och mjukisshorts kan vara oerhört attraherande ibland också 😉

Q. Varför tycker du inte om din klass?

A. Vi har ingen sammanhållning, och då menar jag ingen ALLS! Egentligen är säkert alla super trevliga personer men ingen vågar liksom bjuda till. En sådan stel och tråkig miljö är inget jag föredrar, men jag har inte tappat hoppet än såklart. Vi har ett sista år tillsammans, nu är det kanske dags att bli världens bäst klass.

Q. Varför tar du proteinpulver?

A. För att få i mig lite extra kalorier samt protein. Proteinpulver är dessutom oerhört smidigt eftersom du antingen bara kan blanda det med vatten och ha med det i en shaker, men du kan också blanda ner det i din gröt eller kanske smoothie. Visst kan du få i dig tillräckligt med protein och kalorier via den vanliga maten, men för mig som tränar mycket tycker jag det här kosttillskottet funkar väldigt bra!

Q. Om du nu saknar förhållande varför inleder du inte något nytt?

A. Haha jo visst, jag sätter ut en annons imorgon om att jag söker en partner, kanske en lite beskrivning också? Nej så lätt är det ju kanske inte riktigt. Visst, jag saknar förhållande, men mitt problem att jag har fruktansvärt svårt att bli kär och börja "lita" på någon återstår ju ändå. Vet inte varför jag alltid tror så dåligt om alla killar, jag har bara fått för mig att alla killar i dagens samhälle bara är intresserade av att ses och ligga. Not my style. Jag tröttnar för fort.

Q. Mår du bättre med din sjukdom nu?

A. Jag antar att du menar ortorexin och inte min förkylning haha, men ja, jag mår oerhört mycket bättre. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, helt frisk blir man nog aldrig från något sådant här, men samtidigt tror jag inte att jag kan må mycket bättre än vad jag gör just nu.

Q. Vad är det pinsammaste du har gjort offentligt som du ångrar?

A. Tror nog det är min nollning, gud vad jag skämde ut mig. Visst kan man ha roligt när man är full, och lite pinsamma saker hör väll till då. Men det stadiet jag var i var inte roligt, jag var äckligt full på en nivå där jag bara skämde ut mig själv. Det är något jag än idag ångrar och jag tycker det är oerhört pinsamt att jag inte kunde sköta det bättre...

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Så snygg du är 💕
nouw.com/jonnasofieh
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Desamma fina fina du!❤️
nouw.com/tildasamuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229