Prestationshöjande vitaminer

I samarbete med proteinbolaget

Har tidigare fått frågor om vilka kosttillskott jag tar i form av proteinpulver, BCAA, PWO ja ni förstår. Jag har i åtanke att skriva ihop ett inlägg om vilka tillskott jag tar samt när och hur ofta jag brukar ta de, så allt kring det kommer bli i ett separat inlägg. Det jag istället tänkte tipsa om i det här inlägget är dessa multivitaminer på bilderna ovanför. Jag fick hem dom för någon vecka sedan ifrån proteinbolaget.se och har faktiskt redan börjat känna skillnad. Dessa multivitaminer innehåller alla vitaminer och mineraler som du behöver få i dig under en dag och speciellt om du är en hårt idrottande person eller kanske följer en kostplan. Dessa tabletter ökar ditt välmående och där med också din prestation.

Något jag har märkt sedan jag började ta dessa tabletter är att jag har sovit mycket bättre och vaknat upp mer utvilad. Detta är tack vare magnesiumet och zinken i tabletterna som stimulerar hormonerna i kroppen. Tidigare har jag nämligen haft lite svårt att somna på kvällarna och vaknat under nätterna, men detta har börjat försvinna helt nu!

Doseringen är 1 tablett per dag och jag brukar alltid ta den på morgonen innan frukosten. En burk kostar 69 kr, men med rabattkoden "PBTILDASAMUELSSON" får du hela 20% rabatt på dessa! Så unna din kropp dessa tabletter,en bra insida ger en bra utsida som man brukar säga 😉 Tabletterna finns att köpa HÄR!!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229