Perfekt återhämtning

Mycket träning kräver också mycket mat. Det säger sig nästan själv om ni frågar mig. Utan bensin i tanken kan inte bilen rulla, och likaså är det med kroppen, utan mat kan du inte prestera. Mat är viktigt både innan och efter träning. Jag som ibland tränar på morgonen på tom mage ser alltid till att äta ett rejälare kvällsmål innan läggdags kvällen innan, samt fylla på med energi snabbt efter träningspasset. Varför? Jo för att jag vill ge min kropp de bästa förutsättningarna för att utvecklas och bygga upp sig. Tyvärr är det väldigt många idrottare som slarvar med maten, speciellt när det kommer till mat runt omkring träningspassen. Man kanske är för trött för att äta, inte är sugen, har planerat dåligt eller bara är okunnig kring kost och dens påverkan på resultaten. Vilket som så kan jag lova dig, är du noggrann med maten före och efter träningen så kommer kroppen att tacka dig i form av att generera bättre resultat!

Så nu i samarbete med Gainomax har jag fått hem deras återhämtningsdryck som de nyss lanserat i en ny sommarsmak, nämligen ”Tropical summer”. Och smaken är heeelt underbar! Smakar nästan precis som en pina colada 😉 Så när den hade fått stått i kylskåpet i några timmar och sedan hälldes upp i ett glas med isbitar så längtade jag nästan hem efter träning..Då var det verkligen inget svårt att få i sig mat efter träningen haha!

Vad är då fördelen med gainomax proteindrinkar? För det första, dom behöver inte förvaras kylda! Även om dom är godast kalla så är det väldigt smidigt att kunna ha en liggande i väskan jämt så att du alltid är förberedd ifall att. Innehållsmässigt är det mesta dels protein, vilket kanske är det många främst vill ha i sig efter träningen. Jag brukar dricka en sådan här samt käka en banan till, det är perfekt återhämtningsmål för mig! Till sist, shaken innehåller inget tillsatt socker och är låglaktos vilket gör att även vi med känsliga magar kan dricka den! JIPPI!

Så vet du med dig att du är en av dom som slarvar med mat efter träning och inte ger din kropp den återhämtning den faktiskt förtjänar.. ja då kanske detta är rätt produkt just för dig! Lättdrucken, proteinrik och sockerfri, I like I like! #gainomax

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229