One to hundred - protein snacks

I samarbete med onetohundred.se

Är ni redo för en god och nyttig nyhet?! Det hoppas jag verkligen, för i det här inlägget ska jag introducera er för ett nytt varumärke vid namn One to Hundred. Detta är ett nytt företag på hälsokost marknaden och dom har nischat in sig på nyttiga snacks. Det är ett svenskt företag som producerar alla deras produkter här i Sverige, närmare bestämt i Skåne, med andra ord är det närproducerat och miljövänliga produkter.

Protein Crispies

Första produkten som One to Hundred har lanserat är deras protein crispies. Detta är små, runda, krispiga godisliknande läckerheter! Dom är fullproppade med protein (hela 28% protein/100gram!!), och de finns i tre unika smaker;

1. Choklad

2. Passionsfrukt

3. Hallon

Protein crispen innehåller inget tillsatt socker, och smakerna passionsfrukt och hallon är smaksatta med naturligt frystorkade frukter. Eftersom dom är fullproppade med protein så passar dom lika bra som återhämtningssnack efter ett träningspass, som snacks på kvällen framför TV:n. Eftersom dom heller inte innehåller massa tillsatt socker och onödiga kolhydrater så innehåller dom mer näringsrika ämnen till skillnad mot vanliga godis crispies.

Nästa lansering

Så vad kommer här näst? En sak är säker, ni kan förvänta er en vår fylld med massa smaskiga nyheter! Nästa lansering kommer redan v.16, och då lanserar dom deras proteinbars! Gash, jag är så taggad! Även dom kommer att komma i tre unika smaker;

1. Mandel/Kakao

2. Lakrits

3. Hallon

Jag bara älskar ju proteinbars, och dessa kommer att vara en blandning av traditionella proteinbars och raw bars, hur najs kommer inte det bli liksom?! Proteinet kommer alltså att komma både från vassleprotein, men också naturliga råvaror som mandlar. Sedan sötas dom med naturliga sötningsmedel som dadlar och fikon och omsluts av ett lager sockerfri choklad.

Jag längtar ihjäl mig!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229