My cravings right now

Jag är en person som egentligen inte har oerhört många cravings, men de få jag har är jag helt besatt av. Vissa cravings försöker jag verkligen jobba bort eftersom min kropp inte mår särskilt bra av det (nu syftar jag på mina tänder och min sjuka craving till läsk hehe), men ​det är nästan helt länlöst för mig att bli av med min cravings.. Sad But true! Hoppas ni tycker detta inlägget är lite roligt att läsa och dela gärna med er av era egna cravings ni har!


Läsk - Även fast jag bara dricker light läsk så är det verkligen inte bra att dricka så mycket som jag gör. Jag är verkligen besatt av typ cola zero och pepsi max! Mina tänder skriker verkligen sluta men min hjärna säger bara fortsätt, fortsätt!!


Koffein- Det är främst energidryck och kaffe jag inkluderar här. Jag klarar mig verkligen inte en dag utan koffein, då kommer huvudvärken direkt och jag känner mig svag i hela kroppen..


Salt - Kanske en konstig craving men jag måste verkligen ha salt till nästan allt jag äter. Älskar sälta i mat och jag saltar alltid lite extra för att få mer salt. Haha sjukt, kan det inte vara farligt med för mycket salt tänker jag??


Kvarg - Jag har ju helt fastnat i att äta kvarg. Förr tyckte jag inte riktigt om konsistensen utan föredrog vanlig yoghurt. Men nu, jag kan verkligen längta till frukosten för då vet jag att jag kommer att få äta min älskade kvarg. Jag tror jag äter nästan ett paket per dag alltså...


Glass - ​Denna cravingen kommer alltid i samband med sommaren. Även fast vädret inte är på topp så kan en glass aldrig sitta fel. Gud vad gott det är verkligen, det är nog den ända ”onyttiga” saken jag verkligen är svag för, skulle kunna äta glass varje dag utan problem!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229