Morning through my phone

Hello sunshines!

Hoppas ni klarade er igenom den allt för tråkiga måndagen någorlunda så att ni är fyllda med ny och positiv energi tills idag! Tisdagar för min del är en av de bästa dagarna i veckan. Jag går bara 3 timmar i skolan vilket betyder endast två lektioner, sedan på kvällen har jag ingen träning vilket betyder att det är fritt fram att göra precis vad jag vill och känner för! (hm eller ja, nästan iallafall 😉)

Idag startade jag min morgon på gymmet med ett köttigt benpass. Som jag skrev igår har jag känt mig ovanligt energifylld de senaste dagarna och ja, det märktes definitivt av på gymmet också! Vilken energi jag hade, och vilket pump! Jag körde ganska många basic övningar och ganska få isoleringsövningar, satsade på tunga vikter men samtidigt hela tiden känna en bra kontakt. Ett riktigt bra träningspass helt enkelt!

Efter gymmet väntade den här godingen på mig i frysen. Vispad äggvita med kvarg och proteinpulver som jag idag toppade med knäckebröd på toppen och granola i botten. Kan verkligen rekommendera er att testa detta om ni vill variera er lite från den vanliga filen/gröten/kvargen. Dessutom kan du ju välja smak helt själv eftersom du smaksätter med proteinpulvret!

Med frukosten i magen begav jag mig sedan in i duschen vilket på doften var välbehövligt haha! Jag känner ytterst sällan min egen svettdoft, men guys, idag kände till och med jag den.. Inget att skryta om direkt hehe! Så ovanför ser ni två spegelselfies jag knäppte medans jag satt framför tv:n och sminkade mig. På senaste tiden har jag börjat sminka mig framför tv:n samtidigt som jag kollar ett avsnitt av "halv 8 hos mig", det har liksom blivit en lite tradition.

Innan jag begav mig in till skolan så hann jag även med en snabbis till stan för att dels hämta ut lite paket på posten men också min födelsedagspresent som har varit inne på "justering". Tänker att jag ska visa er den i ett separat inlägg, jag kanske borde fota alla mina födelsedagspresenter och sätta ihop ett inlägg så att ni får se vad jag egentligen har fått. Vore det intressant?? Let me know!

Det var min morgon det, hoppas ni har haft en lika bra start på dagen och ha nu en fantastisk tisdag sweeties!!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229