Min måndag i bilder

Dagen startade med ett axel & armpass på gymmet. Jag känner verkligen att armar och axlar är något som ligger efter på min kropp, så jag kämpar tappert på och försöker få upp lite styrka där haha! Sen efter gymmet gick jag lite wild and crazy, jag bytte nämligen ut min allt för vanliga grötfrukost mot två äggmackor och en skål kvarg. Jag vet vad ni tänker "hur vågade hon?!", men jag tog mitt mod till fånga 😉 Och den frukosten fick också godkänt.

Sen spenderade jag hela dagen tillsammans med Oie och vi gick bland annat på massa mysiga promenader, tränade sök och bara myste. Vi har en så himla fin morgonrunda vi brukar gå, och den ser ni på bilderna ovanför. Det är runt kanalen vi har här i Motala, och på morgonen när solen stiger upp så blir det rena rama magin där! Det är inte svårt att ta fina bilder där om jag säger så...

Förutom att spendera tid med Oie så spenderade jag också en hel del tid i köket. Jag var ju ledig hela dan fram tills 17.30, så därför fick måndagen bli en meal prep dag. Hela 3 olika måltider lyckades jag få ihop, och jag tror totalt 10 matlådor. Det är inte dåligt jobbat 😉 Jag tycker ju dock att matlagningen är väldigt roligt, så för mig gör det inte så mycket att stå i köket och laga mat. Det jag tycker är värst är det som man måste göra efter matlagningen, jag tror det kallas diska, men det är de fina med sambolivet, vi kompromissar. Jag lagar mat, Eric diskar. Båda nöjda och glada!

Och på bilden har ni min oerhört goda lunch som jag åt i måndags. En riktig husmanskost, köttgryta, kokt potatis, lingon och ärtor. Den köttgrytan kommer definitivt att göras om! Så himla god blev en!

Kvällen avslutades på samma ställe som jag började, på gymmet. Först ut ett spinningpass och fy satan vad jobbigt det var just i måndags. Jag vet inte om jag körde extra tungt, om det var upplägget på passet eller vad som var orsaken till att jag nästan badade i svett efteråt haha! Men det är just sådana pass jag älskar! Därefter pustade jag ut i 30 minuter och sedan var det premiär för min BootyWork. Jag kan typ inte förklara hur nervös jag var innan, men som tur var hade jag Anna med mig som stod lite vid sidan om och var som ett stöd för mig. Men allt gick super bra. Passet rullade på bra och det är verkligen ett otroligt roligt och effektivt pass. Min rumpa brann iallafall efteråt😉 Så nu längtar jag verkligen till nästa måndag...

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229