Min måndag genom mobilen

06.15 - Startade dagen på gymmet i vanlig ordning och den här dagen stod rygg/axlar på schemat. Jag valde att fokusera på övre delen av ryggen eftersom jag även körde igenom axlarna, och känslan efteråt var väldigt bra. Jag la in många super set och drop set för att få upp pumpen och intensiteten lite, något som är ganska återkommande på mina överkropps pass.

Efter gymmet åkte jag hem och käkade frukost framför datorn medans jag skrev ihop lite tidsinställda inlägg. Blev sittande där ett tag fram tills kroppen sa ifrån och började bli rastlös, så då plockade jag i ordning i köket och började med veckans matlådor. På menyn stod lax med färskpotatis samt falafel och ris.

13.00 - Dags för lunch, och den åt jag tillsammans med Johanna nere vid vattnet. Hon kom hem till mig och så fixade vi ordning oss varsina lax wraps, lite jordgubbar och sen tog vi en promenad ner till kanalen. Där satte vi oss och åt och pratade skit, precis så som det ska va när två tjejkompisar ses 😉 Ni vet, det som sägs när vi ses är värdefullare än informationen från FBI, top Secret! Haha skämt åt sido, men jag är verkligen så otroligt tacksam över att ha Johanna i mitt liv. Hon är en vän för livet!

15.00 - Johanna kom med en fantastisk ide, nämligen att vi skulle åka och plocka jordgubbar! Jag minns inte ens när senast jag gjorde det, kanske typ när jag var 8?! Och vad är somrigare än jordgubbsplockning? Är inte det typ ett måste på sommarens bucketlist?

Iallafall. Vi åkte ut till Skedevi gård som ligger strax utanför Motala och plockade oss några liter var. Varannan gubbe i lådan, varannan i magen. Tur att dom inte vägde oss innan vi började plocka haha😉 Sen vart det riktigt varmt där ute på fältet kan jag lova, efter att ha plockat i ungefär 30 minuter fick jag stor respekt för alla dom som jobbar med jordgubbsplockning.. det är inte ett arbete man går oberörd ifrån! Men mysigt var det, och många fina bilder lyckades vi ta. Det var inte svårt att få somriga och inspirerande bilder där inte!

20.00 - För att avsluta måndagen på ett så somrigt sätt som möjligt så åt vi till middag sill och färskpotatis. Jag vet inte vad det är med mig men jag har verkligen blivit helt galen i sill den senaste tiden. En burk sänker jag hur enkelt som helst..

Sen till efterrätt blev det, såklart, jordgubbar! En kopp kaffe och en skål med svenska egenplockade jordgubbar satte verkligen ribban för den här dagen, och med det i magen somnade vi gått sen. Kan ju även tillägga att vi faktiskt var vårt land trogna och kollade lite på fotbollen trots ett stort bristande intresse från oss båda. Men vissa saker kanske man bara måste bröst och kolla på, exempelvis när landslaget spelar. Dock kollade vi ju inte klart matchen eftersom vi är kvällstrött deluxe, men jag hörde nu i efterhand att Sverige hade vunnit! GOOD GOOD!

Så det var min måndag, en riktigt typisk sommardag. Idag är det dock inte lika fint väder utomhus, så idag ska jag nog försöka få lite arbete gjort här hemma innan jag på eftermiddagen ska sticka till jobbet för ett arbetspass. Alla dagar är inte lika spännande...

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229