Min helg genom mobilen

Helgen startade med en solig morgon i Motala. Utefter bilden att döma så kan det ju knappast vara november.. // Lite fredagsmys på fredagskvällen efter att vi hade ätit en jätte god middag ihop som Erics mamma hade lagat. Trots att magen var proppmätt så finns det ju alltid plats för lite dessert 😉

På lördagen tog vi en tripp till Falbygdens osteria och tog en fika samt gick runt i deras butik bland massa julpynt // Jag som står och väljer fars-dag present, jag kan nu i efterhand avslöja att jag valde lakritsen.

Lördagens middag blev en plankstek med oxfilé samt ett glas rödvin till det. Planksteken var galet god, betyget på den blev 10/10. Rödvinet till var också väldigt gott, även om en cola också sitter fint till hehe...

Bowling var också en av lördagens aktiviteter. Resultatet går ju att diskutera, jag ledde men lät sedan Eric vinna, så var det om ni frågar mig iallafall 😉 Kul hade vi och det är ju huvudsaken trots allt!

Söndags traditionen får inte brytas trots att man befinner sig på motorvägen hem. Så ett stopp i Borås på vägen hem från Göteborg för att äta lite ChopChop var givet. Tro det eller ej, men det var exakt lika gott som alltid!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

alvanannykarlsson
alvanannykarlsson,
Vilken mysig helg!!
nouw.com/alvanannykarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229