Min helg

Att inviga helgen på gymmet är ju en riktigt bra start om ni frågar mig. Gymmet har verkligen gått och blivit en favoritplats för mig, ett ställe där man kan gå in i sin egna bubbla och bara köra sitt egna race. Lite egen kvalitetstid helt enkelt! Love it!

Fredagen spenderades ju också i skolan såklart. Fredagar är den ända dagen i veckan som jag går en "hel dag". Men lite fredagsmys hade vi faktiskt i skolan då vi köpte kina/thai mat till lunch. Jag tog en Pad Thai som vanligt, dumt att pröva något nytt liksom haha...

Efter skolan åkte jag och mamma vidare till IKEA för att beställ vårt nya kök. Efter sisådär 3 timmar satt vi i bilen hem igen, och gissa vad, vi lyckades faktiskt bestämma oss för ett kök. Det trodde jag nog aldrig!

Kvällen spenderades hemma hos E med tacos och film. Tacos en fredagskväll är väll nästan lite idealiskt för fredagsmys. Eller vad säger ni??

Lördagen då, hör och häpna, jag har inte en ända bild från min lördag!! I och för sig var jag iväg på match hela dagen och sedan på kvällen hade jag ett jobbpass. Så hur mycket intressant fanns det egentligen att fota kan man ju fråga sig? Matchen förlorade vi dessutom vilket gjorde min lördag lite extra ointressant...

Men vidare till söndag, idag.

Förmiddagen har gått åt till att rensa bort alla saker i våran hall. Vi håller ju som sagt på att renovera här hemma, och idag skulle vi få hjälp att lägga golvet i mitt rum samt i hallen, därav var vi tvungna att röja lite på förmiddagen. Eftersom jag inte är något vidare på att lägga golv har jag istället fått uppdraget som barnvakt idag åt min kusin. Mys pys dag för mig med andra ord! Är jag inte en perfekt barnvakt, leker i lekparken, går promenader, köper dricka och fika. Vill ni anlita mig är det bara att slå en signal haha!

Vad som händer resten av kvällen är inte helt bestämt ännu. För förhoppningsvis kan jag börja flytta in lite saker i mitt rum, men det beror ju helt på vad klockan blir när golvet är klart. Men troligtvis blir det väll bara en lugn hemma kväll idag som kanske måste gå åt till lite pluggande.. SUCK!!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229