Min favorit frukost

//skjorta- Kapphal//byxor- GinaTricot//väska- Longchamp//smycken- Thomas Sabo + Lily and rose//skor- GANT//

Typ världens godaste och enklaste frukost är det här. Avokado macka + fil med frukt i. Jätte simpelt men också hur gott som helst! Så detta var vad min frukost bestod av, en avokado macka sedan lite fil med kiwi och grapefrukt.

Denna morgon var betydligt mindre stressig än gårdagens morgon. Idag satte jag klockan rätt vilket resulterade i en lugn och stressfri morgon. Man måste ställa klockan så oerhört tidigt nu i början av skolan eftersom vi har vanliga lektioner i början av dagen, och då går man ju alltid upp extra tidigt för att fixa sig. Skillnad sedan när träningarna börjar, då går man upp ca. 20 minuter innan bussen går haha, bara på med träningskläderna, äta och sen dra. Men får väll stå ut denna vecka ut med tidiga morgnar.
Dagen idag ser ut som vanligt iallafall, först skola och sedan träning. Snacka om att mitt liv är enformigt haha.. I helgen sker lite roligare saker iallafall. På fredag ska jag och några kompisar in på statsfesivalen här i Linköping och kolla när alla 1:or nollas (kolla vad man själv genomled..), sen på lördag har jag match plus att jag ska "servera" på ett bröllop på kvällen. Sist ut är söndag, och då sker en spännande förändring. Ska nämligen fixa håret då. Planerna är att bleka håret och en rejäl klippning, men allt är ju ändringsbart, så vi får se på söndag hur resultatet blev ;)
Kramis

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229