Last day in paradise

Hej hjärtan!

Idag är vår sista dag här på Gran Canaria, imorgon förmiddag vid 11 tiden hämtar nämligen bussen till flygplatsen upp oss här på hotellet, och då beger vi oss mot (kalla??) Sverige igen.

Tyvärr blev inte vädret lika bra som vi hade hoppats på den sista dagen, men då passade vi på att åka och tröstshoppa lite istället 😉 Så ytterligare lite klädesplagg får hänga med hem i resväskan.

Efter lunchen sen så tittade solen fram så då la vi oss i solstolarna och har legat där ända fram tills nu. Gäller att ta vara på all sol man kan få liksom, desto brunare desto bättre, stämmer inte det?

Vidare till kvällen, då har vi bokat bord på den spanska restaurangen här på hotellet där det som förrätt var lite tapas och sen en jätte god kött rätt som varmrätt. Perfekt sätt att avsluta denna semester med, en god middag! Summeringen av det stora hela blir att det har varit en väldigt skön och rolig semester. Uppskattar verkligen att få åka iväg bara mamma och jag, även fast det är roligt att resa många också så kan det ibland vara skönt med lite egen tid. Mor och dotter tid 😉 Så ett stort TACK till min underbara mamma för den här resan!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229