Jag saknar något

//Jeans- Cheap Monday//Tröja- GinaTricot//Jacka- Lager 157//Väska- GinaTricot//Skor- GANT//

Hej på er hjärtan!

Påsklovet är igång och nu är det bara 1 dag kvar tills jag reser till Marocko. Tiden går så sjukt fort, och som vanligt är jag ute i sista sekund med packningen. Så så typiskt mig, ändå påminner jag mig själv efter varje resa att nästa gång ska jag packa i god tid. Och här står jag nu, med samma problem.

För att snabbt nämna påsklovet så är det såklart skönt med ledighet, även om jag som person har en tendens att bli extremt rastlös. Jag menar, klockan 08.00 är jag färdigtränad, duschad, har ätit frukost och redo för dagen. Tror ni att någon annan är färdig att göra något då? Hm nja, knappast. Dessutom är ju jag yngre än nästan alla mina kompisar, så även om jag nu är ledig om dagarna så har ju dom fortfarande sitt jobb att sköta. Det vill säga, jag blir extremt uttråkad om dagarna eftersom jag inte har något att göra haha. Jag kan ju liksom inte träna 3 gånger om dagen, jag kan inte sitta och blogga och fixa inlägg hela dagarna, och jag kan inte kräva att få jobba varje dag bara för att jag har påsklov och är ledig. (Visst har jag stora problem haha??)

Och det är här känslan av saknad blir så påtaglig. Jag är hemma väldigt mycket, antingen förmiddagar eller eftermiddagar, jag har helt enkelt väldigt mycket dötid hemma. Jag saknar då att ha en liten fluffig fyrbent vän som gör mig sällskap. Jag saknar människans bästa vän, jag saknar en hund! Asså på riktigt, jag har sedan barnsben suktat efter en hund, och med handen på hjärtat till alla mina kompisar som har hund, ni anar inte hur avundsjuk jag har varit på er under hela min uppväxt haha! Jag känner verkligen ett så starkt sug efter en hund nu så jag vet inte vad, det har verkligen alltid varit prio ett på listan "saker jag vill köpa när jag flyttar hemifrån". Jag är väl medveten om att en hund kräver tid, engagemang och pengar, men så mycket glädje och kärlek som man får av sin fyrbenta vän så är den värd alltihop!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

ericssonemmy
ericssonemmy,
Åh känner verkligen igen mig i att alltid velat ha en hund!!!!
nouw.com/ericssonemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229