Jag klarade körkortet!

//Tröja- Chiquelle//Kjol- Acne//Skärp- H&M//

Säger inte rubriken allt eller?? Igår, klockan 11.30 blev jag enligt lag bilförare! Nu när jag har hunnit smälta den här chocken och glädjen lite så känner jag mig jäkligt duktig och stolt över att tagit mig igenom både teoriprovet och körprovet på första försöket. Med tanke på hur nervös jag har varit och hur lågt självförtroende jag faktiskt har haft inför proven så var detta verkligen ett kvitto på att jag faktiskt har lärt mig mycket och att jag har utvecklats som förare. Gash, jag har körkort guys!

Mitt teoriprov gick väll sisådär, jag låg ju inte på gränsen till godkänt utan jag hade lite marginal, men inte allt för stor om man säger så. Jag har nog aldrig varit så nervös för att lämna in ett prov som jag var igår, och lättnaden när det stod godkänt på skärmen går inte ens att beskriva! Vidare till körprovet sedan och precis som jag hade anat så var det mycket lättare än teoridelen. Mitt körprov flöt på väldigt bra, förutom den delen då jag körde över en hund (nästan 😉). Jag var på väg över ett övergångsställe och helt plötsligt slet sig en hund ifrån kopplet och sprang rakt ut framför bilen. Konsekvenstänkande som jag är hann jag som tur stanna, jag hade en riktigt kort reaktion och stopp sträcka då kan jag säga er haha!

Nu kan jag äntligen pusta ut med mitt körkort i bagaget och dörren till friheten har äntligen öppnat sig. Mitt älskade körkort, du har varit efterlängtat!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

feliciahelm
feliciahelm,
alvanannykarlsson
alvanannykarlsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229