I behov av motivation

//Keps- JFR//Tröja- &other stories//Byxor- GinaTricot//

Det här inlägget kommer verkligen att bli en rejäl vändning från gårdagens inlägg. Från en bra känsla i kroppen till att ha känslan nere i botten. Jag känner mig energilös, motivationslös och sur. Bakslag?

Skillnaden den här gången är att det inte är min träningsfixering och kostfixering som får mig att må så här, det vill säga, ingen tendens till bakslag från ätstörningen. Det är skolan, alla krav, all stress och alla måsten. Jag ser ingen motivation. Mitt liv är enformigt, jag går till skolan, gör mina inlämningar och uppgifter för att sedan åka till träningen och sedan hem och sova. Det är mitt liv, dag in och dag ut.

Nu vet jag att skolan är obligatorisk och till för att lära oss och inte vara en underhållningsplats, men jag kan väll ändå inte vara den ända som känner att skolan har misslyckats rejält? I mitt fall pendlar jag 2-3 timmar per dag för att gå i skolan, fine, det är ett val jag har gjort själv och en smäll jag får ta. Men nu börjar jag komma till den punkten i skolan då jag undrar vad jag pendlar för? Jag åker in och lyssnar på en trött lärare som heller inte har någon motivation, sedan jobbar jag lite på datorn och därefter är lektionen slut. Summan av kardemumman? Jag har fått samma kunskap som internet hade kunnat ge mig + jag har jobbat med uppgifter som jag lika gärna hade kunnat gjort hemifrån. DÄR har vi problemet. Skolan är ineffektiv! Ingen frihet, inga egna initiativ eller eget ansvar, allt är styrt efter principer och oskrivna regler.

Den svenska skolan har verkligen misslyckats med att ge elever motivation och ork till att lära sig och vilja bli lärda. Men detta är såklart bara min åsikt, en fredagsförmiddag när jag är som surast 😉

Ha en underbar fredag hjärtan, hoppas att ni har lite mer energi än vad jag har...

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

eemmastephanie
eemmastephanie,
Hoppas det känns lite lättare snart!!
nouw.com/eemmastephanie
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Ja verkligen.. :/
nouw.com/tildasamuelsson
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Tjena snygging, fint namn du har 😂🙈 haha hoppas din lördagskväll är kanon 🌹
nouw.com/tildajuujarvi
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Desamma snyggis!! <3
nouw.com/tildasamuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229