Hundvakt och ensamhet

Visst har jag visat upp dessa bars här på bloggen tidigare? Om inte, asså dom är så stört goda alltså?! Jag skulle lätta kunna äta minst en per dag, och dessutom är alla smakerna lika goda! Jag kan ärligt säga att jag var lite skeptiskt till dom när jag först läste på om dom, men det fick jag ju direkt äta upp.. Godaste baren på länge!

Hej på er hjärtan!

Ännu en ledig dag och jag blir bara mer och mer rastlös för var dag som går. Att vara ledig kan vara skönt ibland i några dagar, men när ingen annan är ledig och man tvingas spendera all tid ensam i en lägenhet, ja då är det inte särskilt roligt att vara ledig längre.. Ja hade ju hellre jobbat den här tiden istället för att bara sitta av massa död tid här hemma och vänta på att min pojkvän eller kompisar ska sluta jobbet så jag kan få någon form av socialt umgänge. Haha jag låter säkert jätte ensam, men faktiskt, det är rätt ensamt att vara ledig när alla andra jobbar..

Idag kommer dock Whille hem till oss (morfars hund), och han ska vara här ända fram tills söndag. Det har verkligen varit tomt här i lägenheten sedan han åkte senast, så nu kommer det kännas som vanligt igen med en liten hund runt tassande i lägenheten. Dessutom längtar jag ihjäl mig efter hans sällskap, att få mysa med honom på mina lediga dagar räcker gott och väl för att roa mig. Hundlivet är ju det bästa livet, spik på det!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Jag måste bara fråga, innehåller barsen socker?
nouw.com/skiteamandersson
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Bra fråga! Dom innehåller inget tillsatt socker, men naturligt socker från exempelvis dadlar😃
nouw.com/tildasamuelsson
SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Okej tack för svaret! 😊
nouw.com/skiteamandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229