Godmorgon

​Här ser ni en typisk helgmorgon hemma hos oss. Eric dukar upp hans lilla "helgfrukost" bestående av yoghurt och granola, mackor och leverpastej (leverpastej som idag byttes mot Nutella 😉). Jag ställer fram min skål med gröt, en skål som ibland på helgerna kan fyllas med smoothiebowl istället. Jag brukar alltid äta smoothiebowl minst en dag på helgen, men nu åt jag det igår så därför var jag sugen på gröt idag hahah! Och tillsist, datorn. Den är nästan alltid med oss på helgfrukostarna då vi brukar sitta och glo på något youtube klipp, någon serie eller bara söka runt lite på internet. Och så här är en typisk morgon hos oss.

Exakt så började även den här söndagen, men nu står klockan på strax efter 09 och numera sitter jag själv vid frukostbordet då Eric har gett sig iväg ut på en cykeltur. Det är också ganska standard oss på helger, att träna på förmiddagen för att ha kvällen fri. Så jag ska väll bara redigera klart videon som ska upp imorgon (i den videon kommer vi att avslöja vår stora hemlighet!!), och sen ska jag också bege mig ut och träna. Eller ut och ut, idag står gym på schemat så min träning sker ju faktiskt inomhus.. men efter gårdagens intervallpass utomhus i den kvava luften så har jag inget emot att gå in och träna idag haha!

Sen efter lunch har jag ett jobbpass på ClasOhlson, jag jobbar 13.30-18.15 så det är inte så många timmar idag iallafall vilket känns skönt. Men jag får väll ha OB:n i bakhuvudet om det känns tufft att åka till jobbet sen i eftermiddag, för OB:n på söndagar i handels skämtar man inte bort, right?😉

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229