Fredagen i Mora

Hej på er hjärtan!

Igår ekade det tomt här på bloggen eftersom mitt fokus låg på typ 1000 andra saker haha! ”Vad ska jag ha på mig? När ska jag staka och när ska jag köra parallellen? Vilken genomsnitttid måste jag hålla?” Ja ni fattar, många tankar snurrade runt i huvudet igår, för att inte tala om hur tom jag var när loppet sen väl var klart haha!

Men gårdagen startade iallafall med en riktig brak frulle i form av gröt, knäckemackor och ägg. Sedan en kopp kaffe på det också såklart 😉 Därefter begav vi oss bort till bussarna som skulle köra oss till starten, nu i efterhand kanske vi var ute i lite väl god tid (typ 1,5 h innan start haha..), men hellre det än för sent.

10.30 åkte repen upp. Då var loppet igång! I början handlade det bara om att staka sig framåt och hålla sig på skidorna eftersom det var så mycket folk, och det var inte förens efter den första vätskestationen som man kunde börja sätta upp lite tempo. Men i det stora hela handlade det om att komma in i sin egna lilla bubbla och bara köra, ända ini mål!

Min slutgiltiga tid blev 2.34. Det är en tid som jag verkligen är nöjd med eftersom mitt uppsatta mål var att köra under 3 timmar vilket jag då klarade med råge. Men jag kan lova er, jag gick inte oberörd från det där loppet haha! 3 mil på skidor kändes i kroppen. Men efter lite återhämtning i lägenheten så tog vi oss i alla fall ner på stan för att fira allas grymma insatser med lite kinamat. Maten smakade mycket bra, men särskilt långvariga på restaurangen blev vi inte för klockan 21 var vi sov klara i sängen haha! Snacka om att jag kunde somna med en skön känsla i kroppen!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229