Första dagarna

​Hej på er hjärtan!

Livet har verkligen fått en rejäl omställning. Vardagen har gått från att alla fokus har varit på mig och Eric, till att all fokus ligger på att passa upp efter Oie. Att ha valp är verkligen som att ha en bebis, dom kan inte vara ensamma en sekund, och du måste hela tiden se efter vad de stoppar i munnen och vad de hittar på för hyss. Men men, jag klagar inte. Visst är jag lite tröttare än vanligt, och visst har jag lite mörkare ringar under ögonen, men jag är ändå världens lyckligaste att få ha Oie här hemma hos oss! Dessutom är ju denna "valppassning" och valptid bara en liten fas av hundens liv. Om någon vecka eller så börjar ju den roligaste tiden, då vi verkligen kan börja träna honom på riktigt!

Igår var vi iallafall iväg och badade med Oie för första gången. Nu när det är så varmt ute är det ju viktigt att han kyls ner, och då är ett dopp i vattnet perfekt! Hans reaktion att döma verkade han gilla det, dock inte för djupt utan bara så pass långt att han kunde stå. Men bada gjorde han, och efteråt var han rejält tömd på energi vilket resulterade i att han totaldeckade i handduken haha! Pluttisen, så himla fin hund verkligen!

Och idag är det fredag. Jag jobbar 07-16, så under dagen ska Eric ha lite egentid med Oie tills jag slutar jobbet, och då byts vi av så han kan sticka iväg och träna. Sen framåt kvällen ska vi iväg till min bror och käka pizza så det blir perfekt miljöträning för Oie. En liten ny skara med människor + ett nytt hem. Hoppas han kan uppföra sig lite bara och inte släppa ut sina behov där inne hehe...😉

Ha en underbar fredag!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229