Endorfiner i överflöd

Min onsdag gick verkligen i ett från att klockan ringde 05.40 till att jag låg i sängen igen 22.00. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, mina skolfria dagar är verkligen dom dagarna som jag får som mest gjort.

Som vanligt startade jag dagen på gymmet. Att träna på morgonen är verkligen nyckeln till att ha energi för resten av dagen. Om jag skippar en morgonträning märker jag stor skillnad på min kropp och mitt humör, jag blir tröttare, surare och latare generellt resten av dagen..

Efter mina morgonträningarna så väntar alltid en god frukost på mig, det är den andra fördelen med att träna på morgonen, man uppskattar frukosten typ 1000x mer då 😉 För tillfället är jag helt beroende av gröt på morgonen, så igår blev det såklart en skål med gröt med smak av pepparkaka som jag toppade med vaniljkvarg, apelsin och granola!

Som jag sa, att träna släpper verkligen lös mina glädje endorfiner, så varför inte köra ett till träningspass ? Kring lunch tog jag bilen in till Linköping för att åka lite längdskidor och syftet var bara att nöta tekniken och få ihop lite distans. Eftersom jag ska köra kortvasan och jag endast har åkt längdskidor en gång när jag var liten så ligger jag just nu i hårdträning inför den tävlingen.. Jag kommer att få spendera många timmar på dom där skidorna haha!

Att hålla igång hela dagen tär såklart på krafterna, men trots en trött Tilda efter 7 km på längdskidor så slog jag ändå upp datorn när jag kom hem för att plugga lite GA. INGEN tycker väll ändå att plugg är roligt? Men kan ni hålla med om att man känner sig jäkligt duktig när det är gjort?

Hockeytröjan på och mat framför TV:n, that’s meen hockeytime! Färjestad spelade mot Örebro igår så då avslutade jag och Eric kvällen framför TV:n för att supporta dom lite. Såg någon matchen? Frågar ni mig trodde jag att matchen var klar redan innan start, men så blev ju verkligen inte spelets gång... Nu i efterhand måste jag dock berömma dom för en bra upphämtning!

Efter hockeyn var jag (och jag tror även Eric) helt slut så då var det bara jump into the bed. Att få lägga sig i sängen är nog egen av dom bästa känslorna som finns. Ibland kan jag nästan längta efter den känslan när jag vaknar hehe...

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Va kul att du också hejar på Färjestad! 💚 Jag var alldeles ivrig när 3-1 målet kom och kände på mig att nu kommer grabbarna kriga för en upphämtning! Så kul kväll! 😁
nouw.com/malinlinneaa
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Färjestad är bäst!
nouw.com/tildasamuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229